Life is Strange: Before the Storm

1.0.2

Developer
SQUARE ENIX LTD
Version
1.0.2
Updated
September 25, 2018
Requirements
4.3 and up
Size
59M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Life is Strange: Before the Storm

Life is Strange: Before the Storm

Life is Strange: Before the Storm 1.0.2 Livet är ovanligt: tidigare än stormen-varje individs liv är en samling på varandra följande tillfällen som händer. är relaterade till varandra. Vanligtvis resulterar lämplig rörelse i ohälsosamma resultat. Därför säger folk hela tiden “livet är ovanligt” som ett resultat av det är oförutsägbart vad som händer förr eller senare. Din skyldighet är att stanna vid denna tid begränsa. Men om du råkar kan återvända och skriva om hela partiet som gick olämpligt före nu, det är en annan historia. Livet är ovanligt samling levererar Spelare med en ny historia som ingen rekreation kan göra. Det leder folk till mysterier som spelare inte kan förutsäga. Plottvridningen gör den till ett av de viktiga, omtyckta historieberättande journey-TV-spelen. Varje gång den modellen är ny, skriker grannskapet av spelare. Livet är ovanligt: tidigare än stormen är den nyaste av sitt slag. Det är en tredelad fristående resa som år tidigare än historien i princip tidslinjen. Som svar på tillverkarens plan, det kommer att erhållas denna månad, men med all sannolikhet på slutet av månaden. Spelarna behöver nu inte delta. Eftersom livet är ovanligt: tidigare än stormen kan lanseras utan kostnad, kommer du att kunna få det till expertis det direkt när det kommer ut. Men eventuellt senare episoder måste betala för att behålla att delta i som tidigare episoder.

Life is Strange: Before the Storm

Life is Strange: Before the Storm

På samma sätt är dock det sätt på vilket frågor kontrolleras genom den undersökning som valts enligt. Detta är inte en fråga, men ett krav på rörelse med flera typer av alternativ. Tänk två gånger tidigare än du agerar, som ett resultat av det påverkar det längre sikt. När du väljer lämplig, då kanske hela partiet kommer sannolikt att vara hög kvalitet, om du råkar välja den olämpliga, då världen kommer med all sannolikhet att kollapsa (det är bara den värsta konsekvensen). Som ett resultat av det är främst baserat på valet av spelare, det kommer sannolikt att finnas ett antal ändelser, om du råkar full sporten så snart du inte deltar i sporten helt. Det är viktigt att spela upprepade gånger för att expertis fascinerande blandning av ämnesmaterial.

Den här gången, 9 videospel kommer att ge livet är ovanligt: tidigare än stormen att ivrig spelare på varje Android och iOS . Sporten ändå alternativ principen karaktär, Chloe värt, och går via många utmaningar för att förmedla det till en säker slutsats eftersom episoden slutar. Denna rekreation kommer med all sannolikhet att hitta dig själv högre än den unika rekreationen, men i själva verket beror allt på din upplösning. Soundtracket fortsätter att vara episkt, med dotters samarbete.
Google Play

What's new

Fixed Issues.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir