Legendary: Game of Heroes – Fantasy Puzzle RPG

3.11.4

Developer
N3TWORK Inc.
Version
3.11.4
Updated
September 14, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
121M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Legendary: Game of Heroes – Fantasy Puzzle RPG

Legendary: Game of Heroes - Fantasy Puzzle RPG

Legendary: Game of Heroes – Fantasy Puzzle RPG 3.11.4 Under en mycket lång tid, berättelser om kampen mellan gudar och vilda monster har hela tiden varit en gigantisk ämne gillade och utforskas av människor. Alla verk avslöjas i böcker, tidningar, komiker böcker och flicks, det är ständigt född, men folk behöver expertis sin extra autentiska känsla. Och den helt nya sporten kan leverera dessa känslor till konsumenten. Det finns massor av videospel som utvecklats som svar på detta tema, och legendariska: rekreation av hjältar är utan tvekan en av de viktigaste videospel du inte bör missa. Legendary: Recreation of Heroes är ett enkelt konundrum, men det finns dessutom en blandning av taktiskt rollspel. Vad kan du göra på den här sporten? Kom att upptäcka!

Legendary story: rekreation av hjältar är redo på planeten Korelis, en blomstrande plats tidigare än den invaderades av darkish krafter. 1000 år tidigare fängslade solguden – medan Korelis härskare ändå levde – den mörkaste Herren i en fängelsehåla med en serie lava från vulkanisk lava. Vakten hade lämnat det viktiga till det viktiga i en tidig ålder och hade undgått den fångenskap han hade uthärdat för därför långa. Nu återvänder han till Korelis för hämnd genom att döda ofarliga människor härstammar från solguden, du måste samla alla sina krafter för att upprätthålla Korelis säker.

Legendary: Game of Heroes – Fantasy Puzzle RPG

Legendary: Game of Heroes - Fantasy Puzzle RPG

Det allra första som en deltagare måste göra är att bygga en militär av hjältar för att börja sin resa. Ursprungligen levereras spelare några standardtecken för att börja sin sport. Genom att övervinna chefer och avsluta plikt, spelare har chansen att ta itu med extra tecken, var och en med sina egna distinkta talanger. Dessa tecken levereras i korttyp; alla har ett ranksystem, statistik och förmågor för spelare att förbättra och förbättra
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir