Last Shelter: Survival

1.250.219

Developer
Long Tech Network Limited
Version
1.250.219
Updated
September 17, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Last Shelter: Survival

Last Shelter: Survival

Last Shelter: Survival 1.250.219 Allt genom historiska förflutna, folk har skickliga många krig. Människor kämpar natur, olika varelser och deras egna arter. Men tror du att mänsklighetens avslutande strid förmodligen kommer att vara en kamp med energi eller inte? En princip som alltid uppstår om vägen framåt för mänskligheten-Zombies. Denna en gång mänskliga varelse har hela tiden varit en besatthet inom berättelserna om de tider då världen försvann. Och för att odla detta blodiga slagfält lanserade IM30 Know-how LIMITED sin extremt hyllade sport, final Shelter: survival .

Apokalypsen har kommit, en våg av zombies förvandlas till extra frekvent över hela världen. Många städer hade förstörts, och massor av överlevde olyckan, omgiven av våra kroppar bostad squalid. Alla tror på dig-chefen för en liten enklav. Kämpa eller dö. Du kan eventuellt enbart välja en metod för att leda de slutliga överlevande i dessa besvärliga och skadliga ändelser.

Kliv in i en värld av final Shelter: överlevnad och förvandlas till en pacesetter, är det dags att presentera din skickliga geni att ha möjlighet att ta överlevande förbi den mörka andra och uppnå en helt ny period av mänskligheten. Du kommer att slåss i själva tiden med många olika spelare över hela världen. Konstruera en koalition eller visa sig vara en fiende som plundrar källor från fienden? På denna massiva fisk har du inget alternativ om du förmodligen inte är robust. Så robust? Du kan ha många uppgifter att avsluta för att uppnå syftet.

Last Shelter: Survival

Last Shelter: Survival

Först kanske du vill bygga din personliga metropol. Du kan få några preliminära källor för att bygga din personliga Metropol och väpnade styrkor. Tillverkningsenheten erbjuder vatten, måltider ger, skydd för folk, är oumbärliga problem. Förutom, fabriker som producerar utrustning, vapen eller förnödenheter och slott är dessutom avgörande för att skydda staden. Sluta inte söka efter källor för att förbättra dem, du får en oövervinnerlig fästning. Tillsammans med att bygga tjänster vill du dessutom coacha dina personliga elittrupper. State-of-the-art vapen och bilar, stridsvagnar, och så vidare. beväpnad med modiga heroiska överlevande, kanske du alla kan slåss skadliga strider.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir