Knighthood: The Knight RPG

1.10.1

Developer
Midoki Roleplaying Games
Version
1.10.1
Updated
October 15, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
81M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Knighthood: The Knight RPG

Knighthood: The Knight RPG

Knighthood: The Knight RPG 1.10.1 Knighthood är en rörelse rollspel rekreation i en obegränsad fantasivärld. Dessutom, tomten och gameplay är mycket distinkt och helt enkelt för spelare. På denna rekreation kommer spelare att vara en del av sina felplacerade lagkamrater och följa med varandra i robusta och obevekliga strider. Inte enbart för att kämpa, men kollektivt för att bli bra den felplacerade segern och bygga ett hem för återlämnande av de felplacerade riddarna. Spelare kan vara legendarisk riddare Edward Drakeson och kan kontinuerligt kämpa obevekligt för att återta ära och vad som har blivit felplacerat. Under hela sin resa kommer deltagaren att stöta på onda fiender och mörka krafter som utlöser herraväldet att dö. Från det tredje perspektivet kommer deltagaren att hantera Edward mycket snabbt för att undvika och attackera fienden. Edward hade dessutom särskild expertis som gjorde det möjligt för honom att uppnå den högre handen i strid.

Edward har en handske av energi som kan kalla andar som kommer att kämpa tillsammans med Edward under hela striden. I olika fraser är Edwards speciella potential att kalla dessa andar och låna sina befogenheter för att frigöra mycket effektiva övergrepp. Edward kan bära så mycket som 4 själar att ha förmågan att kalla, varje själs energi och resultat kan vara helt annorlunda, och bör enbart aktiveras på en billig tid.

Knighthood: The Knight RPG

Knighthood: The Knight RPG

Som ett resultat av helt olika förebyggande typer av varje ande, hade denna rekreation dessutom lite av en taktisk Ingrediens. Att förlita sig på den typ av Monster spelare möter, bör de utveckla en separat teknik för att dra nytta av förmågan hos andar och vapen. – Vapen och verktyg kan samlas under hela resan som ett resultat av att det finns många helt olika förebyggande typer, så verktygen kan vara mycket många och rika. Därifrån kan Edwards verktyg bestämmas baserat främst på deltagarens förebyggande modell. Varje verktyg kan ha ett valt Energiindex, och de kommer att märkas i linje med varje sällsynthet. Ju starkare monster eller chef, kommer de övre högkvalitativa vapen falla. Spelare kan förbättra sina favoritverktyg på säkra områden om de behöver.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir