KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road

4.4.0

Developer
SQUARE ENIX INC
Version
4.4.0
Updated
June 16, 2021
Requirements
4.0.3 and up
Size
74M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road

KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road

KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road 4.4.0 Genom förbättring av Sq. Enix typiskt och Kingdom Hearts sport collection särskilt, det hade många alternativa videospel för många plattformar. Varje sport är en speciell historia, och allt ligger i en enorm fantasivärld. Den uppseendeväckande faktorn om varje sport i Kingdom Hearts är att Disney-tecken verkar, alla legendariska tecken som Donald, Goofy och massor av olika välkända karaktärer kommer att verka. Och en sport under denna franchise som kallas Kingdom HEARTS UX Darkish Highway är en biprodukt av franchisen och likaså ägnas åt karaktären Grasp Xehanort. I motsats till i tidigare videospel, som ett alternativ till deltagaren som kontrollerar Sora, kommer deltagaren att hantera Xehanort och avslöja historien bakom henne som faller i mörkret. Karaktären lanserades i olika videospel som en skurk för spelare att bekämpa och besegra.

Inom de officiella TV-spel av “Kingdom Hearts”, alla av dem fungerar rollspel resa motion videospel från en tredje person perspektiv. Men “UX Darkish Highway” borde inte vara identisk och utvecklades som ett turbaserat sidscrollande mode. På grund av detta kan spelkonstruktionen av sporten vara helt ny och kan vara lämplig med smartphoneens mode. Visst, denna sport är för smartphones och har dykt upp inom AppStore och Google Play marknader. På denna sport kommer spelare att hantera Xehanort i en svår, oändlig och spännande resa med kompisar som de upptäcker tillsammans med det bästa sättet. Med ankomsten av senaste tecken, kommer den fullständiga gameplay av sporten inte har många likheter, förutom teckensystemet och massor av extra frågor för att skapa en helt ny kompetens för spelare.

KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road

KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road

Genom sport expertis, spelare kan lanseras till ett brett spektrum av frågor, som påminner om tur-baserade kamp tekniker, karaktär tekniker och uppdrag tekniker spridda över hela världen. Temat för denna sport kommer att kretsa runt Xehanort, för att deltagaren kan få chansen att upptäcka sin sanna natur med olika lagkamrater främst baserat på tomten. I olika fraser är det en historiabaserad sport, så dess handling kommer att informera spelare, upptäcka många områden och låsa upp nya alternativ eftersom deltagaren fortskrider.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir