King Crusher – a Roguelike Game

1.0.7

Developer
ANKAMA GAMES
Version
1.0.7
Updated
January 18, 2019
Requirements
4.1 and up
Size
82M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

King Crusher – a Roguelike Game

King Crusher – a Roguelike Game

King Crusher – a Roguelike Game 1.0.7 ANKAMA GAMES-Roubaix är ett bra spelföretag främst baserat i Frankrike. Företaget utvecklar många sportgenrer, från Arkad, rörelse, teknik, rollspel videospel att resa. ANKAMA är innehavare av DOFUS, WAKFU eller drag ‘ n tillväxt med den bekanta rosa draken. Tillsammans med dessa kult videospel lanserade Ankama dessutom King Crusher – en Roguelike sport och behövs av många spelare. Det är en rollspel med jämförelsevis lätt gameplay,och naturligtvis är det ouppnåeligt att inte missa tomten, låt oss upptäcka!

King Crusher kretsar kring en kung som heter Tease. Tease har länge sagt {att en} kung har exakt att göra oavsett vad han behöver, och att han är den enda inflytelserika personen i sitt land. Efter några år av coaching i kampen expertis och samla de modigaste hjältarna. När förändringen kom hit, tease fast besluten att öppna en erövring till alla kontinenter. Han bekämpar alla kungar och dödar dem för att ta hand om sin regel. Med ett syfte att få denna seger försöker arbetskraften all sin makt att slå alla risker, övervinna varje skog, varje öken och till och med stora hav och skadliga vulkaner. Kommer det att uppnå målet?

King Crusher – a Roguelike Game

King Crusher – a Roguelike Game

Kom till kung Kross, kan du retas, och du måste leda din militär på alla ställen och bekämpa varje fiende. Men först måste du bygga din militär och ger dem expertis. Arméstyrkorna är olika och inkluderar 12 lektioner. Var och en av de helt olika arterna har ett brett spektrum av kampkompetens, helt olika egenskaper och fördelar. Du kommer att förmedla så mycket som 3 tecken i varje strid och placera dem på en 3×3 måttbräda som teknik videospel. Ändå vill du rangordna dem i flera positioner; de kommer att kunna presentera sin fulla potential, de ger dig seger. En hel del intervall, massor av olika kartor, från duetter till berg och havsområden, och du kommer att stöta på många mycket effektiva motståndare. Utveckla din militär och anpassa dem för att vinna i motsats till fienden.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir