Developer
Ubisoft Entertainment
Version
4.8.0
Updated
September 15, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
73M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Just Dance Now

Just Dance Now

Just Dance Now 4.8.0 Musik är en oumbärlig del av våra liv. Det är extra starkt bekräftat av dansarens dans. Du kan behöva bara acceptera om du vill Psy Gangnam Modell, barn ännu en gång av Britney Spears eller helt enkelt dansa av flicka Gaga med hits föredrar det. Det hjälper inte bara folk att lindra obehag, det förbinder dessutom danskompisar och folk till varandra. Gillar du verkligen det? Bli en del av helt enkelt dansa nu och göra ditt liv spännande.

Kanske många människor ifrågasätter, ta reda på hur man spelar en danssport? Kom för att helt enkelt dansa nu, allt du behöver göra är att animera dansarnas danser i linje med de handlingar och visuella på displayen. När du har spenderat massor av {dollar} studerar dans, kommer du att ångra inte förstå sporten tidigare än som ett resultat av dess arbetsmekanism fungerar som en webbaserad danslärare. Efter effektivt sätta i sporten, spelare vill använda sin smartphone för att reglera sporten på en större skärm, liknande en TV eller piller. För att ansluta till olika enheter kan spelare få en anslutningskod, lägga till bilden på displayen och börja sporten JustDanceNow.com borde gå till. Dessutom, alla som behöver lifta dig, måste du helt enkelt ange koden för att de ska dansa kollektivt.

Just Dance Now

Just Dance Now

Inom sporten finns det massor av spår och helt olika danser som deltagaren kan välja mellan. Om det kan finnas latskap att göra ett namn, måste deltagaren endast bekräfta sin ålder, och sporten kommer att rådgöra med den allra bästa musiken och dansa till det skedet. Även om det är en musiksport, har simply Dance nu ett sätt mer engagerande gameplay än den tidigare In style Audition on-line. Spelare kan nu expertis och arbeta tillsammans i själva tiden på sina telefoner, relativt än att sitta och interagera med tangentbordet. Tillsammans med den fria dansmusiken kan deltagaren också problem med olika spelare över hela världen, teke 1 på 1 eller personalproblem, vilket säkert kommer att bli spännande!
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir