Idle Fitness Gym Tycoon – Game

1.6.0

Developer
Codigames
Version
1.6.0
Updated
31 Mart 2021
Requirements
5.0 ve sonrası
Size
111M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Idle Fitness Gym Tycoon – Game

Idle Fitness Gym Tycoon - Game

Idle Fitness Gym Tycoon – Game Du kommer att spela funktionen av chefen för ett GYM hälsoklubb, main du till den högsta av ditt GYM hälsoklubb. Ursprungligen av sporten, har du ett GYM rum med massor av välutrustade enheter, Ett omklädningsrum, en merchandising maskin och ett automatiserat dörrsystem för företag att komma in. För att göra ditt lilla företag sömlöst, är det lämpligt att gripa många framtidsutsikter och kontinuerligt förbättra verktyg inom hälsoklubben. Den extra fashionabla dina verktyg är, den extra försäkrade ditt GYM rum är, och framtidsutsikter vill spendera extra pengar på coaching perioder här.

De extra utsikterna kommer att gå till, de extra pengar är det lämpligt att sätta pengar i Modell nya verktyg för att tillfredsställa efterfrågan. Tillsammans med uppgraderingsverktyg är det lämpligt att öppna extra omklädningsrum, öka det automatiserade insamlingssystemet till hälsoklubben … I händelse av att du sätter dig själv i köparens säte, du kommer inte att vilja vänta i kö för länge i din flip, du kommer inte, varje gång du använder ett verktyg, alla dina framtidsutsikter måste betala. Uppgradering av coaching maskinen kommer att bidra till att göra shopper ‘ s övningar mer praktiskt, med besökaren öva ett visst tåg tidigare för att få företaget i linje bakom det efterföljande tåget, som är i stånd att ytterligare öka rumsinkomsten. Sporten har dessutom massor av olika alternativ som kan ge hjälp för att förbättra din inkomst och locka många shoppare, motsvarande att främja, publicera broschyrer. eller helt enkelt öka parkeringsplatsen i hälsoklubben,… sporten har dessutom några speciella resultat, vilket motsvarar en buss som bär dussintals företag, som kan ge hjälp för att förbättra några av dina inkomster. Du kan eventuellt samarbeta med en högprofilerad investerare, få en jätteavgift för den.

Idle Fitness Gym Tycoon – Game

Idle Fitness Gym Tycoon - Game

Efter en tid har din hälsoklubb höjt tillräckligt med kapital, Du bör använda den för att öppna en modell ny hälsoklubb med högre konstruktion av hög kvalitet på en plats med högre företagsförhållanden. Till att börja med kommer dina intäkter att förbättras med 50 fall i jämförelse med den föråldrade hälsoklubben. I någon ospecificerad tid i framtiden kommer din hälsoklubb att förändras till utomordentligt standard, ditt anseende kommer att uppnå även kända idrottare. Du kan eventuellt hyra dessa idrottare att ytterligare förbättra din hälsoklubb anseende. När du är upptagen när du kanske inte ser vad ditt GYM rum är i, avkoppling säker, rummet kommer att hålla öppet 24/24 och dina inkomster kommer att utvecklas stadigt. Ändå är sjukhusklubbens resultat att du måste hantera det om du är ute. Därefter innebär sporten att du kan hyra en handledare, då dina inkomster kommer att öka 5-faldigt i jämförelse med om du hamnar i förfall. Är inte det här trevligt?
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir