Hustle Castle: Medieval games – Rise of knights

1.44.1

Developer
My.com B.V.
Version
1.44.1
Updated
September 24, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
140M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Hustle Castle: Medieval games – Rise of knights

Hustle Castle: Medieval games – Rise of knights

Hustle Castle: Medieval games – Rise of knights 1.44.1 Har du någonsin velat bli en bra Kung? Det är fullständigt begripligt när känslan av att ha förmågan att hantera frågor är underbara för många individer. Men på samma tid är det viktigt att uppfatta att den extra energi du kan ha, den övre plikten, desto mer hållbar är det att vara en högsta chef. Den här gången tvingar spelare att göra bra val om de inte behöver sitt rike att bryta ner. När du faktiskt behöver expertis sådana fascinerande frågor, sträva Hustle Fortress: Fantasy Kingdom . Det kommer att bli något som efterliknar ett särskilt avancerat rike med många delar som utgör samhället. Presentera mig du är en otrolig chef.

Kontexten på denna pjäs ska ställas in inom det medeltida intervallet, när många berättelser om ett historiskt och brutalt samhälle flyter in i historiskt förflutet och till och med fantasi. Men “Hustle Fortress: Fantasy Kingdom” historien tillåter spelare att växa för att vara grepp och grepp om en verklig medeltida fästning! Det betyder att spelare har det bästa för att skapa ett mycket bra, fullt och glatt liv för sina föräldrar. Det kan också finnas främmande krafter som behöver invadera området och göra livet mörkt. Du måste upphöra med dem alla.

Hustle Castle: Medieval games – Rise of knights

Hustle Castle: Medieval games – Rise of knights

Även om författaren säger “Hustle Fortress: Fantasy Kingdom” är ett RPG, är det verkligen extra som en simuleringssport. Ändå använder den sig av 2D-grafik med en platt värld som en skiva genom din fästning. Först var det litet, med bara några rum och trevliga människor som serverar dig. Men mer och mer Vill du öka din fästning för att rymma alla, tillsammans med de yrken som skapats i den. Fästningen du byggde, skulle du möjligen säga, är ett slags miniatyr samhälle i den. Sportens skugga, tillsammans med dess styling, är bevisad som en välkänd amerikansk animerad film. Det är en blandning av roliga, trendiga mönster med medeltida mörker i karaktärsformning.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir