Developer
Ubisoft Entertainment
Version
3.17
Updated
September 13, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
132M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Hungry Dragon

Hungry Dragon

Hungry Dragon 3.17 Hittills är drakar tänkt på en av de avgörande lönsamma imaginära fotografierna av mänskligheten. Oavsett de kulturella variationerna anses han ändå vara en av de avgörande mycket effektiva och mycket effektiva varelserna på planeten, och likaledes som en av många bästa bidragsgivare till kulturellt historiskt förflutet. Hittills, när folk inte visste mycket om naturen och djurvärlden, trodde de att drakar har varit faktiska. Men senare var det en bild som användes för fritid.

Ubisoft har dessutom i förväg lanserat en sport som reproducerar fotografier av drakar. De använder Drakfotografier som bär en hegemonisk karaktär i västerländsk tradition och specifik absolut auktoritet. Det har nått mer än 5 miljoner nedladdningar till denna punkt och fortsätter att utvecklas. Hungrig Drake har fått kärlek till många spelare. Nya teman och övertygande gameplay är de viktigaste komponenterna som gör det så intressant.

En annan egenskap som gör sporten extra omtyckt är att den har en extremt lönsam bilddesign. Det primära handlar om att använda full 3D-grafik för att skapa allt. Den primära karaktären som listas här är drakar skapade med särskiljande och uppfinningsrika fotografier. Få begrepp från välkända varor som Dragon Mania eller några av höger det här ögonblicket favorit simuleringsspel som Dragon Metropolis eller Dragon Land, Hungry Dragon ger otaliga urval till dina Dragon foton. I enlighet med den slutliga utvärderingen är det som en ikon som bär andan i åldern, inte bara sammanfattad inom fotografierna som avbildas i de historiska tidigare böckerna. Du kan se en hel del Drakarter som inte har beskrivits var som helst tidigare än. Och trots allt är de uppkallade efter skaparens behov.

Om du råkar ha sett Hungry Shark World tidigare än, kan du vara säker på att du förstår hur man spelar sporten på nästan identiska sätt. Detta innebär att du ska hantera en drake och låt den flyga på en karta. Hans jobb är att äta så mycket han kan och bli starkare på den här kartan. Den långvariga bilden av den europeiska draken som används på denna sport gör att du kan hantera i huvudsak den mest effektiva varelsen och förstöra allt fritt.

Hungry Dragon

Hungry Dragon

När allt kommer omkring, de typer av drakar på denna sport är extremt många, så efter många sportnivåer, kan du låsa upp flera typer av särskilda befogenheter. För det första handlar det om sortering; de är uppdelade från XS till XL baserat på deras mätning, och jag känner att det är genomförbart för “Hungry Dragon” att ge spelare inte mindre än 20 drakar att låsa upp och spela. Om du råkar se detta, är det typ av bristfällig som ett resultat av varje art har helt olika variationer, förutom att det är dividerat med mätning. Varje drake har cirka 4 till fem arter modifieringar, vilket ger dem helt olika befogenheter och helt annorlunda visas. Förutom den stora draken du förvaltning för att utföra skadliga åtgärder och nuvarande energi, det finns tre små drakar flyger runt. De kommer att bära hjälper som gör att din drake att visa sig vara starkare. Alla drakar har en stark potential som kallas spis Rush, som kan bränna något. Det tar lite tid att bygga upp.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir