Honkai Impact 3rd

5.1.0

[Game Introduction]
Developer
miHoYo Limited
Version
5.1.0
Updated
September 10, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
596M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Honkai Impact 3rd

Honkai Impact 3rd

Honkai Impact 3rd 5.1.0 Honkai Påverka 3 utvecklades av Mihoyo, co-publicerad av Ipocket, som värd för tecken-på tillfälle för den Asiatiska modellen. Honkai Påverka 3 bygger på manga-berättelse i samma identifiera, berättar Historien Om Vapen kvinna, som berättar Historien om Kiana är resan, Raiden Mei och Bronya kamp “Honkai” kollektivt för att undvika att slösa världen under ledning av befälhavaren . På denna nivå, deltagaren kommer expertis förhindra med gudinnan av Valkyrie krigare med helt olika personligheter, förmedla till livet riktigt levande och spektakulära teknik expertis, expertis hela distinkta Värld Honkai. I stunder av styvhet, Kiana gungor och rullar, och att golvet själv som en stjärna, hon har gränslös härd inuti sig själv och dessutom representerar skenet av hopp. På grund av de stora problemen på denna planet med barmhärtighet. Efter Kiana bländande introduktion, öppnar följande dörr granne av Honkai världen.

En av många första förbättringar på denna lansering är införandet av en hel 3D-grafikmotor, som i jämförelse med den tidigare modellen skapar levande karaktärsmetoder och en obegränsad imaginär världsutsikt i utomordentligt detaljerad typ. Det primära gränssnittet kan vara mycket uppmärksamhetsgrepp, de tecken som verkar på skärmen har en hel del socialt samspel, det är extremt interaktivt med deltagaren; även bakgrunden bakom tecknet slår och eliminerar det statiska tillståndet. Spelare kan fritt överföra tecken korrekt och vänster, Rotera digicam, införliva det rätt i ett system som justerar tid på dagen, klimatförhållanden och utsökta omgivningar. Förutom sanningen att dialogerna i karaktärssystemet inom rekreationsinformationen visar historien dessutom tillverkarens försiktiga finansiering med avseende på 3D digital bildskärm.

Honkai Impact 3rd

Honkai Impact 3rd

Som en 3D-rörelse rekreation, Honkai påverkar 3 (Houkai tredje) spelare kommer naturligtvis manipulera digitala nycklar på bra enheter på skärmen, precis som många varor, men kontrollerna som anges här är knappt helt annorlunda och aldrig identiska som standardmetoden. Överfall är ofta utformade i en enhetlig typ, med viss variation som bygger på hur deltagaren pressar, rimligen än bara brådskande upprepade gånger. Undvikande åtgärder kommer att upprepas på obestämd tid och, när det är klart på lämpligt sätt, kommer att gradvis inverkan.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir