Developer
Hothead Games
Version
5.2
Updated
October 5, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
130M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Hero Hunters

Hero Hunters

Hero Hunters 5.2 Om du råkar ha någonsin skicklig döda Hothead Virus Hothead rekreation, du kommer att bli förvånad över denna rekreation under en mycket lång tid. Just nu lanserade författaren en helt ny rekreation som kom hit till oss: Hero Hunters – det sista ordet MOBA shooter rekreation för förnuftiga cellulära prylar . Om du råkar ha utfört favorit videospel som DOTA 2 och CS: Go, inser du att dessa två videospel karakteriserar de 2 hetaste rekreationsgenrerna på marknaden just nu: fånga och MOBA. Det är mödosamt att upptäcka en match som kan leverera dessa två komponenter kollektivt. Och överraskande, hjälte jägare gjorde detta effektivt och i huvudsak mest djup. Omedelbart efter det lanserades, spelare turas om att expertis denna rekreation, de resultat som erhållits hade varit en rimligt överdriven Grupputvärdering för denna nya rekreation. Idrottskonflikten förr eller senare mellan de två Förenade väpnade styrkorna (UAF) och juristerna. Kurtz är en skadlig diktator, kontrollerar lagstiftare och vill ta över världen. Inom rekreationen är deltagaren ansvarig för ett uaf-arbetstryck. Faktum är att deltagarens viktigaste uppgift är att bekämpa lagstiftare med vapen som är särskilt utformade för sporten, särskilt mycket effektiva Gevär.

Hero Hunters

Hero Hunters

Identisk med PUBG PC rekreation, spelare kommer att ha interaktion i en besvärlig kamp i hela en obegränsad terräng. Detta kan vara en verklig kamp som ett resultat av spelare kan bestämma vapen, dölja och misshandel fiender på något ställe. Faktum är att fiender kan göra identiska med dig, så se upp och titta runt. Tyvärr är du inte fri att upptäcka all denna mystiska vildmark med sköldar som kan blockera karaktären. Spelare kan enbart överväga denna storhet långt ifrån. En annan trevlig egenskap på denna rekreation är att deltagaren kan hantera många tecken samtidigt. Spelare kan planera och beräkna sina steg för att karaktärerna kan hjälpa varandra extra. Till exempel, om karaktären du förvaltning är omgiven av fiender, deltagaren kan byta till en avlägsen sniper karaktär för att rensa fienden genom att spara sina lagkamrater.

Vissa alternativ är ungefär som olika MOBA videospel: Hero Hunters är en rekreation med många karaktärslektioner, varje klass har sina personliga egenskaper, till exempel kan Skytten ha ett vapen, men på samma tid. Tankfartyget kan vara väldigt hälsosamt, snabbt… det är ett plus nivå av sporten förändras till allt mer fascinerande.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir