Developer
DEHA
Version
1.976
Updated
March 25, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
41M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Heavy Truck Simulator

Heavy Truck Simulator

Heavy Truck Simulator 1.976 Simulering videospel är mer och mer få rykte på den cellulära plattformen. Ändå, den expertis det ger bara är inte sämre än någon PC rekreation, ibland när det gäller spel och grafikprogram. Till exempel lanserades Euro Truck Simulator på PC-plattformen och Heavy Truck Simulator på mobilplattformen. Du kanske troligen verkligen känner lite otänkbart, men snabbt kan du vara nöjd med att spela tung lastbil Simulator .

Tung lastbil Simulator är en välkänd simulering lastbil körning rekreation tryckt av dynamiska videospel. Har du någonsin velat vara en lastbilschaufför, bära objekt och resa överallt i världen? Tung lastbil Simulator gör att du kan förstå denna dröm och du kommer att förvandlas till en verklig lastbilschaufför. Och i själva verket, du är en förare; ditt jobb är att flytta objekt till företag, till framtidsutsikter. De kommer att betala dig varje gång du fullföljer resan. Din resa över hela världen kommer att börja i vackra Brasilien. Du kommer att slutföra uppdrag och upptäcka alla områden i denna nation, då nya kartor och områden kan öppnas så att du kan fortsätta delta i. Denna order är typ av prisvärd; leveransavstånd kan justeras för att fluktuera i storlek, snabb och komplexitet. Men först var det ganska lätt, tjänar du snabbt anpassa sig till sporten och drivande expertis.

Heavy Truck Simulator

Heavy Truck Simulator

Först, i samband med gränssnittet, författaren utformat en jämförelsevis intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Varje utför del är organiserad i ett logiskt och minimalistiskt tillvägagångssätt. Konsolen är utformad med flytande nycklar på skärmen, viks snyggt på båda aspekterna av skärmen, och spelare vill bara röra den för att använda den. Till exempel, flip skylt, Automotive lights, Automotive horn, ratt,… i grafik kommer spelare att dyka in i ett förnuftigt 3D-hus. Objekt, vyer, vägar, instrument och så vidare. så mycket som resultat. Den är noggrant utformad för att utveckla. Till exempel, klimatpåverkan, dag och kväll, eller känslan av att bilen vibrerar varje gång gatan är tuff och ojämn.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir