Developer
Supercell
Version
1.51.91
Updated
July 6, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
150M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Hay Day

Hay Day

Hay Day 1.51.91 Hayday kan vara en välkänd identifiera på planeten spelhandeln. På tal om farm play, det är den primära identifiera individer förespråkar. Många kommenterade att det var den perfekta gården rekreation du kan spela under tiden. Det är så utbredd att det har lanserats i 122 nationer och är en Sport som liknar många åldrar. Vad som gör denna rekreation helt annorlunda är att dess innehållsmaterial är utomordentligt olika. Medan hö dag är bara en gård rekreation, det ger många olika typer av videospel till dess innehåll material. Du måste göra en bondes arbete, det är viktigt att vara en begåvad handledare och en individ med mycket ekonomisk information. Fritid påminner om fiske eller besökande associates hem Dessutom berikar sporten.

Hayday lockar många skådespelare på grund av livet som bilder han avslöjar. När du först öppnar sporten kommer du att märka att det är typ av en verklig gård. I jämförelse med de identiska callable videospel som redan pågår har bilden på denna rekreation alla styrkor hos en blockbuster. Varje del är klar med 3-D grafik med faktiska mode. Din gård borde inte vara en rik plats. Så det är en växande nation med bördig mark. Spelare kommer långsamt att bygga helt olika byggnader för att komplettera dem. Djurskydd kommer regelbundet att utveckla och producera fina ekonomiska fördelar. Senare, olika hem, som påminner om lager, brödhem, mjölkfabriker… har konsekvent konstruerats.

Hay Day

Hay Day

När du kommer till Hayday är din stora process jordbruk. Spelare kommer att försöka plantera grödor, höja djur och skörda ekonomiska fördelar från dem. Den extra miljövänliga gruvkursen i, desto snabbare kommer deltagaren att bli rik och växer gården till ett säkert diplom. Men det finns en begränsning till lager av jordbruksvaror inom rekreation. Generellt när du producerar en överdriven mängd med ut skåp utrymme för den färdiga produkten, det är helt bortkastade.
Google Play

Video

TAGS

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir