Harvest.io – 3D Farming Arcade

1.13.3

Developer
CASUAL AZUR GAMES
Version
1.13.3
Updated
September 14, 2021
Requirements
6.0 and up
Size
77M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Harvest.io – 3D Farming Arcade

Harvest.io – 3D Farming Arcade

Harvest.io – 3D Farming Arcade 1.13.3 Harvest.io , är ett jordbruk Arcade rekreation och har många frågor för spelare till expertis och ha roligt. Sporten tillåter dessutom spelare att spela On-line med andra och tävla över flexibiliteten att klippa på sfären. Dessutom kan denna rekreation vara mycket snabb, så spelare inte på något sätt bli uttråkad och kan vara en del av med kompisar eller hushåll. Sporten har en enkel och aldrig mycket svår gameplay. Spelare kommer att hantera skördarna och vara en del av en server tillsammans med 9 andra. Att delta i disciplin kommer förmodligen att vara ett stort utrymme som för närvarande ligger inom skördestrategin, och spelare kommer att använda skördaren och klippa varje liten sak. På grund av att rekreation kan ha ett klassificeringssystem baserat främst på andelen områden som deltagaren klipper, bör deltagaren skörda lika mycket som genomförbart. All disciplin kommer förmodligen att vara 100%, och den sista med förmodligen flest vinster skulle vara vinnaren. Denna rekreation tillåter dessutom spelare att förstöra varandra inom strategin för skörd och ta varje liten sak från fienden. Det är korrekt; en individ med en komplett av 10% av metoden kan undergräva någon med 40% och ockupera alla stapeln.

För att besegra motståndaren kommer deltagaren att använda släpvagnarna bakom mixen, ju extra deltagaren klipper desto bättre storlek. Den som rör den halvan svimmar och lämnar allt. Sporten kan vara en väl lämpad rekreation till problemflexibilitet, med deltagaren måste förutse motståndarens efterföljande kurs och minimera den. Ändå misslyckas det om deltagaren träffar sig själv eller sin motståndare. Sporten kommer att avslutas tills bara en överlevande stannar. Varje gång en deltagare avslutar matchen kommer deras prestationer förmodligen att samlas in för att låsa upp den efterföljande graden. Följande grad kommer att utveckla sfärens värld och extra rivaler kommer att verka. Att tillfredsställa, förstöra eller förstöra deltagarens aggression, som är en regel i denna rekreation, är en spännande funktion, och deltagaren ska överleva.

Harvest.io – 3D Farming Arcade

Harvest.io – 3D Farming Arcade

När många spelare deltar i en disciplin kommer färgen på sickle-maskinen förmodligen att vara helt slumpmässig, och deltagaren kan inte ändra sickle-maskinen eller dess nyans. Även denna rekreation har inte ett förbättringssystem som kan bevara sportens stabilitet och enbart betonar rättvisa och humor som kan uppfylla deltagaren. I händelse av att du är på jakt efter en Arkad rekreation att ha roligt på ett kort tag,” Harvest.io ” det kommer att bli ett utmärkt urval för dig.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir