Garage Empire – Idle Tycoon

2.6.1

Developer
Fingersoft
Version
2.6.1
Updated
June 26, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
110M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Garage Empire – Idle Tycoon

Garage Empire - Idle Tycoon

Garage Empire – Idle Tycoon 2.6.1 För dem som är fängslade med sportaktiviteter – tillhörande videospel, Lagring Empire-Idle bygga Tycoon & Racing Sport är en rekreation som du kommer att kunna inte ignorera. Det är en rekreation främst baserad på som vi talar snabbaste racing plattform. Principen kännetecknande för sporten är blandningen av tomgång kungen och variationen av spännande racing bilar, och denna blandning gör detta framgångsrika förbi bilden av sporten. Detta ger dessutom en aldrig tidigare skådad överklagande. Bosätta sig för alla de utmaningar som driver ditt individuella företag och börja din resa för att byta till chefen för alliansens racing Imperium. Mycket mer fantastisk, börja omedelbart genom att ladda ner sporten direkt för att hitta och expertis det.

Kännetecknet för lagring Imperium är utan tvekan en av höjdpunkterna och principfrågan inom sportens framgång och tillväxt. Vi kommer att förmedla spelare Många alternativa alternativ, alla med sina personliga särpräglade fördelar. Denna egenskap är flexibiliteten att bygga din individuella racing Imperium. Om du vill köpa ordentligt, till att börja med, kanske du vill konstruera dig själv ett fantastiskt system av racing bilar. Kommer in i sporten, spelare kommer förmodligen att levereras med en riktigt blygsam Lagring. Det är början på någon deltagare till expertis. Även om det är svårt, anser vi att du kommer att kunna övervinna detta problem inom den snabbaste metoden genomförbar.

Garage Empire – Idle Tycoon

Garage Empire - Idle Tycoon

Spelare måste dessutom arbeta ansträngande för att vinna leder för att tillåta dem att förmodligen öka deras lagring Imperium inom kort. Den efterföljande egenskapen är automatisering och anrikning. Det är en imponerande egenskap och spelare kommer att generera intäkter efter att de är lediga. En nivå med denna egenskap är att administratören kommer att samla pengar även om du hamnar offline. Spelare kommer kontinuerligt att få användbara pengar som helt enkelt kan förändras till rika bigwigs. Personens bil förbättrar karaktäristiken är utan tvekan en av de hetaste. När du är inom tävlingarna, är det dags att förbättra din bil. Automotive förbättra dessutom bidrar till din racing framgång genom att göra din bil mycket mer effektiv.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir