Developer
Runaway
Version
2.900
Updated
September 1, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
137M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Furistas Cat Cafe

Furistas Cat Cafe

Furistas Cat Cafe 2.900 För närvarande kan säkerheten för djur eller vilda djur vara mycket i stil lokalt. Det finns många utbredda bevarande tillfällen; djurälskare är organiserade över hela världen. Ändå använder många rekreationsbyggare detta koncept för att lansera särskiljande rekreationsdjur. Runaway rekreation författare är känd för sitt mål att skapa vackra videospel från den rena världen. För närvarande är utgivare riktade inte enbart på sportens fritid, utan dessutom på budskapet om högre försvar av världen. Runaway videospel som Splash: Ocean Sanctuary, fladdra: Butterfly Sanctuary, fladdra VR alla kretsar kring söta djur. Bland dem vill vi presentera dig för Furistas Cat Cafe rekreation på grund av dess fina fördelar .

Konstruerad inom ramen för en katt bur, sporten är typ av stil bara nyligen. Detta kan vara en utmärkt tanke för kattälskare. Katter som du kommer att odla i en restaurang kommer att chocka dig som ett resultat av att de har många kattdrag i det verkliga livet. Du kommer att göra uppgifter som är jämförbara med att samla stora kattfjädrar och mata dem. Varje katt har en berättelse om sitt liv och personligheter. Och under, Furistas Katt Café kommer att introducera dig till lurviga kompisar!

Furistas Cat Cafe

Furistas Cat Cafe

Inte ofta är han lika säker som Bon-chan. När du lär känna honom, kommer du att upptäcka säkerheten själv. När denna katt antogs upptäckte hon sin personliga lycka som arbetade med de folk hon älskade. Takeshi är en knubbig katt. Hon är mycket större än Bon-chans syster. Pojkens kroppsbyggnad var så hungrig att Babs påverkade den andra personen som ett resultat av hans magnifika ögon har blivit domna. Liksom alla olika katter har Babs hobbyer som krullar upp i en liten vrå och börjar tänka på att han sitter på ett skrivbordsformat med makrill, lax och brännande mjölk.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir