FarmVille 2: Tropic Escape

1.120.8603

Developer
Zynga
Version
1.120.8603
Updated
September 24, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
148M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

FarmVille 2: Tropic Escape

FarmVille 2: Tropic Escape

FarmVille 2: Tropic Escape 1.120.8603 Söker du efter mild, trevlig, färgstark och fascinerande grafik? Så FarmVille 2: Tropical Escape Sport skulle vara det bra alternativet på marknaden och du har så mycket att upptäcka och expertis. Om du vill överföra till en tropisk ö och börja ett helt nytt och fridfullt liv, skulle denna sport vara bra exempel så att du kan börja din dröm. Denna sport är följande modell av den välkända “FarmVille” – sekvensen, spelare kommer att expertis nya problem och en kraftfull spelkompetens under det roliga.

När du fått ointresserad i livet inom metropolen, bestämde du dig för att manövrera till en avlägsen ö och stanna där. Men för att göra ön extra levande och levande, bestämde du dig för att bygga en sprawling resort här. Dessutom är denna utväg självförsörjande och du kan öppna en liten gård efterföljande dörr och frodas i fredsbevarande dagar. Denna sport har en gameplay för individer som älskar jordbruk, och kan också ses som en administration simulering sport med fin grafik. Dessutom har det dessutom en hel del åtgärder och distinkta alternativ för spelare att upptäcka. När det gäller denna sport kommer spelare att njuta av många speciella roliga handlingar som inte kan erhållas i olika orter. Även spelare kan öppna en Naturturism mitt här och producera sig ett idealiskt utbud av intäkter.

Spelet i denna sport har många problem för spelare att upptäcka och expertis; varje del av denna sport kan göra spelet av sporten obegränsad. Och trots allt älskar alla obegränsade videospel, och på den här sporten kommer de dessutom att bygga sina imperier spridda överallt på ön. Konstruera vad du behöver, öppna olika tillfällen för att förbättra ditt ekonomiska system, och även nöja sig med vissa köpare order.

Spelare kan bygga söta små gårdar, lämpliga för stigande godis och läckra frukter. Spelare kan bygga en enorm Nöjespark-tema havet och överväga den attraktiva utsikten från den allra bästa nivån. Eller bygga en enorm hamn för att rymma dyra yachter. Det finns många frågor spelare kan göra på en ö, och denna sport kommer att hjälpa spelare att upptäcka varje del och bygga en viss ö som matchar ditt Mode.

FarmVille 2: Tropic Escape

FarmVille 2: Tropic Escape

En stor ö kommer definitivt att innehålla många unika djur, och spelare är medvetna om att detta kan vara en potentiell ekonomisk. Som sådan kan spelare till och med starta en ö-omfattande prospekteringstjänst. Spelare kan låsa upp nya områden på ön och börja utforska dem. Sporten har dessutom en uppsättning fotografier platsen spelare kan fritt samla fotografier av varje ovanligt djur utomhus ön. Spelare kan delta med sina kunder och frodas i läckra smoothies. Servera fisk-och skaldjursrätter från det omslutande havet eller besluta upp lite kött från skogen och leverera några grill sociala sammankomster, och så vidare. Det finns så många problem för spelare att njuta av och luxuriate in på deras ö.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir