Evoland

Varies with device

Developer
Playdigious
Version
Varies with device
Updated
September 17, 2019
Requirements
4.0 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Evoland

Evoland

Evoland Varies with device Evoland för Android är en spännande resa rekreation inom Play Återförsäljare. Evoland för Android tillät spelare att spela en traditionell exit rekreation via åldrarna. Evoland bör inte vara enbart en resa kamp mot det onda, men dessutom en berättelse om bildandet och tillväxten av RPG verksamhet. Framsteg per steg, spelare kan ha möjlighet att låsa upp många tillämpade vetenskaper, det helt nya rekreationssystemet och grafiken kommer inte att återställas. Från “svart och vitt” grafik till 3D , från turbaserat kamp till chefen förstördes i själva tiden, Evoland tillåter dig att bevittna och likaså interagera spelare inom resan rekreation tillväxt kurs. Det är alla humoristiska och fascinerande men inte svårt.

Kom till Evoland, spelare kan vara den sista krigare Dragon Knight-clink har en viktig process för att återvända fredligt till den attraktiva Evoland. För att starta sporten, du ‘ ll vända rakt in i en svartvitt skärm. Öppna den när du strategi en kista, och du kommer omedelbart att tas till en annan värld. Dessa LED har en viss funktion inom rekreationen. Det är “nyckeln” till tid och hus. Du kommer verkligen att känna skillnaden med färger, foton och grafisk hög kvalitet. Det är en viktig egenskap hos Evoland för Android. Dessutom kommer du att träffa många relaterade videospel som Mario, Diablo, strid som att stänga fantasi och mycket mer. Expertis en del av evenemanget historiska förflutna rörelse och resa blandad rekreation.

Evoland

Evoland

Upptäck förändring från rörelse, 2D resa till bakom kulisserna rörelse och högpresterande 3D-grafik.
Vyn återföds utrymme börjar med standard design med 3D eller explorer exteriör med sin personliga båt.
Många hemliga överraskningar medan utforska grottorna, åtgärda thriller med massor av gratis företag, förvärva kändisar.
Franska kinesiska koreanska japanska engelska tyska spanska franska flerspråkig assist Kinesiska Koreanska och japanska
Google Play

Video

TAGS

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir