Developer
Playdigious
Version
2.0.2
Updated
April 7, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
493M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Evoland 2

Evoland 2

Evoland 2 2.0.2 Evoland 2 är en spännande resa rollspel rekreation för cell kunder, en av många spännande, lätt att spela RPGs. De har utformats som en episk RPG resa rekreation, en resa strid varar mer än 20 timmar, beräknas främst baserat på sportens historiska förflutna. Det är med all sannolikhet den fullständiga rekreationsmodellen som ett resultat av det syntetiserade en hel del referenser till traditionella videospel. Sporten är varje traditionell och betydligt trendig.

Aktuell förbättring, från 2D-läge rollspel rekreation modell, till 3D rekreation läge förhindra skott, kort videospel, och använda belöningar … Som ett resultat av sporten kombinerar många utmärkta rekreation genrer, lockar det extra folk till sporten, iver att spela från rekreation till rekreation, och du kommer inte på något sätt bli uttråkad. Så vi kan säkert säga att Evoland 2 inte bara är en rekreation, men dessutom en blandning av många alternativa hit videospel. Det är tydligt konstruerat på en uppmärksamt länkad historia. Denna avstängning anslutning kräver spelare att i huvudsak älskar resa videospel; du måste resa med hjälp av många tidssekvens för att upptäcka många alternativa konstverk typer i videospel. Alla konstverk och de nyaste strategierna syntetiseras på denna rekreationsmodell. Hur vågar du inte vara en del av oss i strid direkt. Onda fiender är redo så att du regelbundet kan erövra och förstöra, kan du faktiskt möta dem eller inte?

Evoland 2

Evoland 2

Som ett resultat av sportgrafik är speciellt utformade, sporten hjälper många lägen jämförbara med 2D eller 3D för spelare med hjälp av många alternativa minispel. Visuella inom rekreation införs som mycket skarp och levande, även uppmuntra spelare att delta i rekreation. De många skärmar och kartor inom rekreation är extremt Diverse, vilket gör spelare extra glada att spendera extra tid att utforska sporten. Kartorna är utformade i ett brett spektrum av typer, med färger som börjar från traditionella till trendiga, från mild till mörk, från öppna områden till ett inomhusområde.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir