Developer
GAMEVIL
Version
2.11.12
Updated
October 14, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
99M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Elune

Elune

Elune 2.11.12 Varje illusion av varje nation, värld och universum består av många planeter i två helt olika områden. Det är den oändliga inspirationen för filmskapare eller historieskapare. Just nu, när sportvärlden växer, används myter med full kapacitet. Elune är identifieringen av en huvudperson inom den slutliga rekreation av identiska identifiera. Med den helt nya kreativiteten hos producenten Gamevil kan vi helt enkelt se att det är en historia om världens tidiga dagar. De erbjuder spelarna en riktigt hemsk utsikt över medeltiden.Det goda kaos som ledde till gudar och individer som började föröka sig och bo på jorden har överlämnat. Allt sker fredligt i ett par tusen år, men sportens tid är när Satan börjar. Upp och förstör det fredsbevarande livet här. 6 dimensioner är ett mystiskt tryck som kollapsar och blir rätt till en hög av kaos. Pålitlig Elune bör interagera i strider med vågor av skadliga vågor från alla håll. Det är deras skyldighet att bli av med alla dessa svårigheter och återställa världsordningen som tidigare än.

Även om det verkar vara som en RTS rekreation, det är verkligen ett RPG. Men eftersom det finns olika lägen du eventuellt kan delta i, vill vi inte självklart beskriva den typ av Elune. För det första kanske spelare vill bestämma sin förebyggande typ för att välja en lämplig trupp. En full arbetskraft av sporten kan ha 5 tecken utan dröjsmål. Generellt är det bäst att flexibelt ändra mellan teckenkurser. Men en normal manga består av 4 huvudkurser: tankfartyg, svärdsman, marksman, trollkarl. De kommer att arbeta kollektivt i concord för att skapa stabila resultat och sömlös skada.

Elune

Elune

Var och en av er bör ha sex helt olika förmågor, tillsammans med tre passiva förmågor och tre talanger som kan aktiveras individuellt. Att ha för många förmågor på samma tid skulle kräva att deltagaren tillämpar en hel del och mentalt sätta ihop för sina avancerade strider. Design arbetskraft introducerade så mycket som 190 Elune från 7 helt olika kurser så att du kan välja mellan när som helst.
Google Play

Video

Developer's apps

TAGS

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir