E30 Drift and Modified Simulator

2.7

Developer
OB Games
Version
2.7
Updated
December 28, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
111M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

E30 Drift and Modified Simulator

E30 Drift and Modified Simulator

E30 Drift and Modified Simulator 2.7 Den typ av simulering rekreation hela tiden nedsänker deltagaren i ett visst utrymme, och den rikedom av simulering är gränslös, vilket ger spelare nya upplevelser. Varje simuleringssort kan ha en speciell typ, vilket ger spelare extra val att njuta av områden som är förknippade med sina mål. Denna text kommer att introducera en simulering rekreation av racing stil och hjälpa spelare verkligen känner i överdriven takt med verklighetstrogna synliga hög kvalitet. Det är en sann racing rekreation som har E30 Drift och modifierad Simulator , garanterar att leverera exakta kontroller och överlägsen grafik för att leverera spel expertis till en helt ny grad.

E30 Drift och modifierad Simulator är en rekreation som använder sig av i huvudsak den mest verklighetstrogna 3D-grafikmotorn för att skapa världar och olika synliga komponenter. Varje sak är konstruerad levande och faktiskt, vilket ger en kraftfull vitalitet till världen och uppfyller spelarna. Dessutom är varje hitbox och inställningen noggrant utformade, vilket gör deltagarens samspel rikare och extra spektakulärt varje sekund. De synliga komponenterna är faktiska, men de är alla helt optimerade, lämpliga med mid-level enheter, och spelare kan anpassa grafiken för en större expertis. Varje sak i hela rekreation är lämpligt gammaldags, och grafiken är steg ett i att göra ett intryck på spelare.

E30 alternativ verklighetstrogna simulering gameplay och kan koncentrera sig på bilhantering så spelare kan verkligen känna takten eller dimensionen av bilar. Extra spektakulära är att var och en Bilar inom rekreation kommer sannolikt att vara högpresterande racing bilar, även skräddarsydda för att utföra ett antal akrobatik och drift. Under deltagarens yrke kommer de att vara oroade i massor av fascinerande utmaningar och kategoriseras i många alternativa klasser. Varje använder sig av en fin terräng slag, även skräddarsydda terräng, och tillåter spelare att uppvisa distinkta körförmåga. Tillsammans med de skisserade komponenterna är förvaltningsmekanismen unik och verklighetstrogen och levereras med ett intuitivt gränssnitt för spelare att förbättra sina förmågor.

E30 Drift och modifierad Simulator har en kraftfull och levande gränssnitt och förvaltningsmekanism som visar den livliga kapaciteten hos alla bilar. Dessutom bör spelare tillämpa alla verkliga förvaltningsdata till sporten för att helt köra en bil. Förmodligen är den mest spektakulära faktorn för förvaltningsmekanismen växellådssystemet. Varje bil på denna rekreation kan ha en speciell överföring, vilket gör deltagarens ledningskompetens rikare och extra många.

E30 Drift and Modified Simulator

E30 Drift and Modified Simulator

E30 är en körning simulering rekreation, så komponenter som motsvarar drift eller stunt förvandlas till viktiga faktorer i sporten. En deltagares problem behöver inte uppnå den primära platsen, men han måste göra de obligatoriska avslöjar och till och med tjäna de obligatoriska faktorerna för att låsa upp följande problem. Denna rekreation kommer att följa i huvudsak de viktigaste racing riktlinjer, särskilt drift, en lätt rörelse, men det tar tid att förstå. Drift kommer att hjälpa spelare genomgå luckor eller döende hörn och ackumulera nitro när upprepas. Nitro är en viss funktion och ackumuleras över tiden, erbjuder spelare med mycket effektiv acceleration på kort tid, tjänar till dem ersätta olika motståndare.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir