Developer
SQUARE ENIX Co.Ltd.
Version
1.2.1
Updated
April 22, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
593M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

DRAGON QUEST VIII

DRAGON QUEST VIII

DRAGON QUEST VIII 1.2.1 DRAGON QUEST VIII är den åttonde versionen av den legendariska DRAGON QUEST samling av famend författare SQUARE Enix. division Det har köpt mer än 4.8 miljoner exemplar på många plattformar sedan lanseringen, och så småningom kommer hela en helt ny mekanism på cellplattformen. Sporten kommer att ändra förvaltningsmekanismen för att vara lämplig med cellenheter. Det kommer dessutom att lägga till några nya alternativ för cellspelare att njuta av den perfekta expertisen. Denna sport har samma gameplay som olika variationer, och den viktigaste skillnaden är grafik och nya alternativ.

På denna sport kommer deltagaren att spela som principtecken med särskiljande förmågor. Dessutom har deltagaren en annan framtid att upptäcka. I jämförelse med tidigare variationer är berättelserna hela tiden jämförbara och spelet är liknande. Spelare kommer att bygga sina öden, utföra uppdrag för att hjälpa folk, bli vän med den mycket effektiva och följa med dem i hårda strider. Spelare kommer även att njuta av fascinerande, överföring och betydande berättelser gömda på varje enskild plats på denna sport. Sporten kommer även att ha många olika mekanismer för spelare att ha en helt ny kompetens med RPG stil, och även spelare kommer att dra nytta av de många distinkta alternativ för denna sport.

DRAGON QUEST VIII

DRAGON QUEST VIII

Sporten har ändå samma gameplay som motsatta variationer men skillnaden är grafik och fri rörelse mekanism. Visst, den här sporten använder sig av överlägsen 3D-grafik som blandar ett 3: e perspektiv för att tillåta spelare att vandra fritt för att upptäcka världen. Det är en öppen värld sport, nästan alla “Dragon Quest” är öppen värld, och det tredje perspektivet och levande 3D-grafik är ett genombrott på denna samling. Dessutom kan detta vara en ny kompetens för spelare och ger en helt ny bris till denna samling. Spelare kan nu resa var som helst, upptäcka varje vrå, bekämpa monster och rensa upp dolda hemligheter och tekniker på jorden. Förutom, sporten tillåter spelare att resa över hela staden för att arbeta tillsammans med alla NPC, lagra eller genomföra uppdrag. Medan överföring fritt, sporten kan ha sin personliga förvaltningsmekanism och är enkel, mångsidig och mild för spelare.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir