Doorman Story: hotel simulator

1.11.1

Developer
AppQuantum
Version
1.11.1
Updated
September 28, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
177M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Doorman Story: hotel simulator

Doorman Story: hotel simulator

Doorman Story: hotel simulator 1.11.1 Simulerings videospel är indelade i helt olika klasser, några av dem är riktiga utseende, några av dem är extra roligt än förnuftigt. Nästan alla simulerings videospel använder affärsman mekanik, som tillåter spelare att passivt generera inkomst även när det inte finns mycket motion inom sporten. Och historien om Dörrvakten kan vara en simuleringssport och ger en helt ny expertis till spelare som hanterar och skapar en egen lodge. Sporten kommer inte enbart simulera administration, men dessutom omfamna många roliga minispel och åtgärder för spelare att lugna ner och vinna många engagerande objekt.

Dörrvakten historien kommer att förmedla spelare de mest effektiva känslor, erfarenheter och stunder om att hantera en lodge och ta den till det efterföljande steget. Sportens gameplay kommer att kretsa över deltagaren som erbjuder med lodge och dess företag i den mest effektiva utsträckning för att generera intäkter och använda den för tillväxt. Inledningsvis av sporten, spelare kommer att börja med en vägkanten lodge lämplig för nattetid raster. Ändå kommer varje köpare alltid att ha en enkel förfrågan, och om deltagaren möter dem ska det finnas en bonusbelöning. Vissa kunder kommer inte enbart göra förfrågningar, men kan även ge spelare idéer, klagomål och olika frågor för att förbättra sin lodge administration expertis och expertis.

Doorman Story: hotel simulator

Doorman Story: hotel simulator

Resan av lodge administration är otaliga, men sporten kan ha en utjämningsmekanism och skall delas in i många små intervall för att förvandlas till ett problem för deltagaren. Varje problem skulle kräva spelare att tjäna vilket antal företag, vilket antal förfrågningar de är fulla och extra. När spelare fulla utmaningar, sporten kan ha många engagerande belöningar för spelare, och dessa belöningar ska användas inom tillväxten av lodge. Under hela idrottsexpertisen kommer deltagarens lodge att vara identisk i varje kamp, och de minsta justeringarna ska behållas helt. Därifrån kan spelare se sitt boende utvecklas i varje fråga, även med de minsta problemen.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir