Divine Academy: God Simulator, Build your City

3.6.0

Developer
Qumaron
Version
3.6.0
Updated
October 9, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
28M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Divine Academy: God Simulator, Build your City

Divine Academy: God Simulator, Build your City

Divine Academy: God Simulator, Build your City 3.6.0 Med hänvisning till Grekland, kanske det allra första som involverar folks sinnen är spännande legender. Inte enbart är de stora jobb som yngre människor älskar, men Grekland kallas också för den mänskliga civilisationens vagga och födelseplatsen för idén om demokrati. Förutom, Grekland är en storstad med en utdragen historiska förflutna på över 3000 år, med många landvinningar i samband med vetenskap, know-how och tradition i väst. Kom hit; du bör vara väldigt nyfiken och se framåt för att upptäcka fina frågor om denna historiska metropol, korrekt? Om du inte har källorna att spendera dina pengar och tid i Grekland, var en del av den gudomliga Akademin . Hela partiet verkar förberedd och redo för dig!

På denna rekreation kommer deltagaren att spela Gud inom ramen för att bygga sitt personliga rike. Så hur kan man bygga en storstad? Spelare måste bygga byggnader, köra folk, utveckla det finansiella systemet och studera en hel del magi för att växa till en riktig Gud. Liksom deltagaren bör åta sig skyldigheten att bygga en fakultet av magi för olika yngre gudar i Grekland. När spelare skapar en mycket bra omgivning och hög kvalitet, det finns olika utövare som ett resultat av kraven i adeln är mycket överdriven och spelarna måste arbeta betungande att uppfylla.

Divine Academy: God Simulator, Build your City

Divine Academy: God Simulator, Build your City

Ändå skulle det inte alla avsluta här, folk inom metropolen kommer att möta en hel del rena katastrofer, jämförbara med översvämningar, torka, även kämpa med olika nationer. Inom ansiktet av anläggningen och våld av fienden, bevara dina föräldrar och freden i staden som deltagaren har långa konstruerade. Försök att studera magi och öva en av de bästa fighters, och spelare inte vara berörda båda, som ett resultat av de högsta gudarna är hela tiden där och är beredda att hjälpa om spelare har många utmaningar.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir