Design Home: House Renovation

1.76.032

Developer
Crowdstar Inc
Version
1.76.032
Updated
September 27, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
104M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Design Home: House Renovation

Design Home: House Renovation

Design Home: House Renovation 1.76.032 För varje individ är huset hela tiden en idealisk idé. Ett område av vår personliga, platsen vi döljer varje individs hemliga och sanna känslor, det är platsen vi är oss själva. På grund av detta faktum, vänd ditt privata hem till ett elegant hus med ditt själv-och designhus! Crowdstar Inc. en särskilt spännande rekreation lanseras av Design House kommer att göra dig innehåll och även utveckla din potential och studera nöje och prakt inuti utforma dig själv. Och vet platsen du kommer att kunna uppmuntra dina oändliga begrepp. Låt oss nu ta reda på vilka roliga videospel som kan ge dig!

När du är en del av sporten, kan du se att sporten har en helt ny och distinkt sätt att spela. Du kan börja med en vrå av alla rum i hemmet. Och det var tomt med inga möbler. Ett emblem kommer att verka på skärmen som representerar placeringen av varorna du vill placera. Detta innebär att du inte kunde välja placeringen av de objekt du behöver; du kommer att kunna enbart välja form, skugga, och prakt av varorna. Icke desto mindre, att välja rätt av frågor kommer att få dig att anta två gånger om det. Och i synnerhet kommer du att notera alla slags problem som kan tyckas i ditt rum.

Design Home: House Renovation

Design Home: House Renovation

Från säten till bord, till små ornament som motsvarar Vaser, skålar, värmare … Du kommer att upptäcka att det inte finns någon brist på instrument på denna rekreation design. Även när varje typ av widget har större än ett dussin sorter, kommer du att kunna bekvämt kombinera och skapa det sätt du behöver. Efter att ha avslutat insidan prydnad i rummet, får du säker diamanter, förlitar sig på perfektion. Dessa diamanter ska vara till stor hjälp så att du kan köpa ett brett utbud av olika objekt som kan berika din efterföljande hus prydnad. Och du kommer inte bara att möta i en enda vrå i rummet, du kommer att visa upp din design expertis med många helt olika vinklar av området i varje problem. Var uppfinningsrik och tjäna fina belöningar, du kommer att kunna dela dina fina mönster med kompisar, varför inte?
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir