Delicious World – Cooking Game

1.30.0

Developer
GameHouse Original Stories
Version
1.30.0
Updated
September 29, 2021
Requirements
5.1 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Delicious World – Cooking Game

Delicious World - Cooking Game

Delicious World – Cooking Game 1.30.0 För dem som tillåter dig själv att skapa ett recept, vad ska du göra med det? En sked av kärlek, en nypa vänskap och många roliga! I sanning, en kock skulle säga att det är en loopy koncept, men GameHouse tycker att det är ett bra skrivbord för att försöka. Härlig värld är faktiskt verkligen en av dess mest lönsamma varor, som innehåller förmodligen de mest fascinerande delarna för att skapa den. Spelare kommer verkligen att känna kärlek, vänskap och hoppas hela spelet. Förutom att sporten dessutom följer speldelarna av en atypisk rekreation, vilket gör spelare extra tillgängliga.

Härlig värld har ett djupgående system av spännande rätter och spännande platser så att du kan gå till och laga middag. Även om det är en 2D-grafik rekreation med enkla karaktärsdesigner, är det engagerande för kunderna. På grund av färgblandningen av briljanta färger {och professional} character sprucing. Från Milano, Zürich, Paris och massor av extra världsberömda städer, världens nation bevisas från attityden hos alla handritade hem. Beundra den romantiska prakt och läckra måltider är en persons lycka.

Var en del av Emilys yrke som kock. Det slutar i en tid av cirkulation, som inte bara är en kort resa, men dessutom en resa av en livstid. Resa för att tjäna drömmen om ditt liv. Även om det är helt enkelt en atypisk rekreation, det är, det kan vara lätt, snabba och kortlivade, härlig värld bygger sin personliga historia. Deltagaren på resan med Emily innebär att man tar en nyfikenhet i humana betydelser och till och med fascinerande mysterier att hitta. Principen läge för driften av sporten är nästan identisk som olika matlagning videospel. Det finns 3 uppgifter som du bör fylla på liknande tid för att dra nytta av tullen.

Delicious World – Cooking Game

Delicious World - Cooking Game

Först måste du vara bra på att upptäcka och blanda komponenter för att skapa nya varor som skapar engagerande rätter och smaker. Det blir dessutom enastående att veta tips om hur du kan förbättra dina måltider. Men fokusera inte en överdriven mängd på en maträtt som saknar olika värda idéer. Time administration är det tuffaste jobbet att tjäna de tuffaste utsikterna. För dem som kan stabilitet dessa tre frågor direkt, din restaurang kan utveckla ditt företag snabbt och få Emilys dröm. Och för utmärkta måltider, snabb service och hög kvalitet, måste du förbättra din egendom utrustning direkt när du är ekonomiskt säker.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir