Developer
Playdigious
Version
2.4.8
Updated
September 28, 2021
Requirements
7.0 and up
Size
575M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Dead Cells

Dead Cells

Dead Cells 2.4.8 Lifeless Cells är en plattform sport som har förvandlats till högt ansedda bland spel proffs. Sedan lanseringen i 2018 på arbetsmetoder som liknar PlayStation 4, Hem fönster och Xbox, avid spelare har tillbringat ett par minuter med sin deltagande gameplay. Hittills har sporten varit en enorm framgång inom videospelbranschen i 2018, medan författaren Playdigious har gjort nya framsteg. Nu kan du spela denna sport direkt på Android.

Vissa individer som vanligtvis inte spelar videospel när livlösa celler kommer att anta att det är en tidigare sport. Sanningen är att den använder sig av en betydligt retro design, vilket ger ivriga spelare känslan av att de har en spelkompetens på äldre teknikkonsoler. Dessa videospel ger ett sätt att resa och sporten utvecklas. Som sådan är det lämpligt för spelare i alla åldrar, tillsammans med äldre spelare och nybörjare sport spelare. Det är” shoot two birds with one stone ” – tekniken, som har hjälpt författaren att få bra framgång med den produkt som den helt enkelt har lanserat. För individer som behöver studera med denna samling uppfattar du omedelbart att livlösa celler har mycket jämförbara egenskaper till “The LEGEND of KAGE”. Låt oss ta en titt på vad som är jämförbart och vad är helt annorlunda? Under sporten kommer du att se att några fascinerande frågor.

Dead Cells

Dead Cells

I motsats till nuvarande standard videospel är livlösa celler av praktiskt taget ingen strategisk betydelse. Vilket innebär att om du är på jakt efter en trevlig sport genom att minska och döda, då är det rätt val. Även 2D pixelgrafik används, är karaktärens rörelse utomordentligt lätt. Som ett resultat av det är verkligen bara en typ av simuleringsdesign, men det använder sig ändå av de senaste imaging applied sciences. Du kommer att upptäcka att karaktären kämpar utomordentligt enkelt med mycket effektiva förmågor med olika vapenmetoder. Förmåga resultat ständigt explodera, men inte göra deltagaren verkligen känner sig förvirrad. Även om du råkar avvika 5-7 förmågor på liknande tid, kommer du att notera Alla utvecklingen inom Ringen tydligt.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir