Days of Doom™ – Post-apocalyptic PvP RPG

1.0.219

Developer
Atari Inc.
Version
1.0.219
Updated
August 30, 2021
Requirements
7.0 and up
Size
170M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Days of Doom™ – Post-apocalyptic PvP RPG

Days of Doom™ - Post-apocalyptic PvP RPG

Days of Doom™ – Post-apocalyptic PvP RPG 1.0.219 Motion packade videospel är ibland i stort sett sökt och uppdaterad för att skicka förmodligen den mest fantastiska och spännande innehåll material till alla. Anses vara en av dessa videospel är dagar av undergång, som använder sig av en post-apokalyptisk idé proppfull med monster, zombies och massor av olika överlevnads samhällen . Det är det rätta alternativet för spelare att bygga ett helt nytt grannskap och skapa den typ av bunker de drömmer om. Förutom, sporten kommer att leverera komiker bok-stil grafik för att utforma atmosfären och världen så levande och obeveklig.

Days of Doom använder sig av tanken på en postapokalyptisk värld för att förstärka spelet, och kan också vara ett bra ställe för spelare att inleda en helt ny resa efter att en spektakulär värld har kollapsat. På detta stora land kommer spelare att stöta på många alternativa monster eller fiender, men det är det rätta alternativet att öka sitt territorium och förbättra sina arméer. Förutom, sporten använder sig av särskilda grafik och grafik för att bygga världen, vilket berikar spelarnas expertis. Förr eller senare, När spelare konsekvent ökar sitt territorium, kommer de att samla extra tillgångar, rekrytera extra hjältar och slutligen skapa dominans i karga länder som sina kolonier.

Days of Doom™ – Post-apocalyptic PvP RPG

Days of Doom™ - Post-apocalyptic PvP RPG

Sporten kommer att uppmärksamma en turbaserat rollspel Ingrediens genom vilken spelare använder förmodligen de mest effektiva formationerna för att slå totala territorier eller fiender. Deltagaren kan ha full förvaltning över alla objekt eller använda den automatiserade striden utföra för att förverkliga högre effektivitet. Varje sfärisk kommer att göra det möjligt för deltagaren att använda sig av alla speciella förmågor eller prylar, vilket utnyttjar varje karaktärs strejker för att skapa en idealisk teknik. Dessutom måste spelare bygga en prisvärd trupp tidigare än att bekämpa, eftersom varje karaktärs statistik kan påverkas allvarligt av deras plats. Med tiden kan många nya prylar låsas upp, vilket ger spelare extra val för att utveckla en idealisk militär för varje strid.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir