Days After: Zombie survival games. Post apocalypse

7.5.2

Developer
REACTGAMES STUDIO LIMITED
Version
7.5.2
Updated
September 13, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
179M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Days After: Zombie survival games. Post apocalypse

Days After: Zombie survival games. Post apocalypse

Days After: Zombie survival games. Post apocalypse 7.5.2 Dagar efter: Zombie överlevnad rekreation apokalyps slaget är en överlevnad shooter sport för cell maskin kunder. Spelare kämpade i en vild miljö och konfronterade många zombie invasioner. Skaffa sporten kollektivt till din maskin till expertis strider med Zombie genom att bygga en stark fästning mot fienden. Om du har råd att överleva svårigheterna, har en överlevnadsresa börjat här.

Sporten, tillsammans med resan att förebygga zombies, placerar karaktären i ett besvärligt scenario när det är viktigt att överleva i naturen. Mänskligheten, utformad med en överlevnad shooter sport, har förstörts av Zombie krafter och du lever och bör upptäcka en strategi för att överleva i det vilda. Under denna besvärliga inställning är det viktigt att överleva, samla de obligatoriska källorna, göra instrument. Det här kommer sannolikt att vara till hjälp i din resa för att överleva och kämpa för att förstöra zombies, konstruera snart baser och ackumulera vapen.

Days After: Zombie survival games. Post apocalypse

Days After: Zombie survival games. Post apocalypse

Det finns så många risker som går runt, som vilda djur, zombies som försöker attackera dig, så det är ansträngande för spelare att ha en fridfull tid. Om du vill fortsätta att stanna, är det viktigt att sträva nonstop, ordna baser, köpa måltider och köpa vapen för den plötsliga striden. Sportalternativen en stor karta med alla typer av platser, och inom den övergivna världen finns det många platser som karaktärerna kan upptäcka. Kraftfulla resor, bör du inte avvika botten en överdriven mängd. På denna emulator-utformad sport, har karaktären att möta många villkor, besläktad med törst, svält och spöket av en infektion. Samla dagböcker olyckliga folk att lära överlevnadsstrategier, överlevnads idéer och extra användbara data. Det finns massor av uppdrag för spelare, med uppdrag plundra utposter att råna och avslöja mystiska en infektion berättelser.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir