Company of Heroes

1.2.1RC6

Developer
Feral Interactive
Version
1.2.1RC6
Updated
May 25, 2021
Requirements
USK: Ages 12+Violence, War Themes, Alcohol Use, Tobacco Use, Explicit Language, DiscriminationLearn more
Size
31M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Company of Heroes

Company of Heroes

Company of Heroes 1.2.1RC6 Tillfällen i världens historiska förflutna är ibland underbara ämnen för händelsen av en hel del helt olika sportgenrer, som påminner om simulering, rörelse, resa och teknik. 2, vilket är ett mycket viktigt tillfälle på planeten. World Conflict II togs på av konflikter av västerländska internationella platser. Icke desto mindre, 2.As för en av de autentiska World Conflict II battlefields videospel är det värde att nämna Firm of Heroes . En faktisk tid teknik sport, det har lanserats på olika plattformar och kan snabbt erhållas på cellulära plattformar med gameplay och alternativ som är lämpliga med den plattformen. När spelare anländer på sporten, de kan expertis problemet med deras taktiska expertis förutom att kontrollera ett obegränsat slagfält med många välkända expeditioner.

Vid ankomsten till Firm of Heroes, spelare kommer förmodligen att bjudas in till en intensiv marknadsföringskampanj samling konstruerad på prime av välkända WW2 tillfälle arenor. Ändå är sporten enbart alternativ kartor avsedda för slagfält genom vilka allierade deltar, förutom Operation allierade. Eftersom operationen fortskrider, spelare kommer att möta många olika utmaningar och kommer förmodligen att byggas med en separat karta. särskilda mål för spelare till expertis. När allt kommer omkring, marknadsföringskampanjen kommer även att leverera spelare nya frågor för realtid teknik stil, som påminner om skript eventualiteter och massor av överraskande tillfällen inom tomten.

Company of Heroes

Company of Heroes

Varje gång spelare kommer att hantera en nuvarande militär för att avsluta många mål och uppdrag. Alla marknadsföringskampanjens tillfällen kommer förmodligen att bevisas från ett top-down-perspektiv, tillsammans med många alternativ som hjälper spelare extra, helt enkelt övervaka slagfältet. När allt kommer omkring kan spelare fylla på, Fylla på och hantera ett antal objekt samtidigt för att skapa ett verkligt slagfält. Spelare fungerar som en normal för att de kan hantera många olika typer av objekt på slagfältet. Inte bara det, men deltagaren bör dessutom veta samordna objekt kollektivt för att maximera deras effektivitet och minska förluster på slagfältet. Sporten kommer även att ha många speciella möjligheter, som påminner om att kräva artilleri hjälp, luft hjälp, och massor av extra sorter av hjälp på slagfältet.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir