Clash Quest: Crowd Clash & Gemini Survival

1.1.5

Developer
ACGameStudio
Version
1.1.5
Updated
July 14, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
21M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Clash Quest: Crowd Clash & Gemini Survival

Clash Quest: Crowd Clash & Gemini Survival

Clash Quest: Crowd Clash & Gemini Survival 1.1.5 På senare tid har programmerare lanserat tre enorma cellvaror. Den primära är Konfliktfrågan med utomordentligt iögonfallande stridstekniker, den andra är Konfliktmini och så småningom Konflikthjältar. Och förmodligen är det mest anmärkningsvärda Konfliktfrågan. Det är en korrekt beskrivning av höjdpunkterna i de perfekta kampscenerna, karaktärernas attraktion, den extremt spektakulära resetekniken och sportkomponenterna. För närvarande är sporten fortfarande att utvecklas varje dag och kan skilja sig åt som svar på deltagarens önskemål och tidens önskemål att skapa sportens personliga iögonfallande. För att inte påpeka grafiken när man kommer in i sporten utstrålar grafiken som används inom sporten en karismatisk storhet. Varje element eller varje linje är tydligt bevisad, vilket ger deltagaren ett sätt att en krets. Få felplacerad varje steg i sporten. Färgerna inom sporten används ganska lite, men höjdpunkterna nedan är den bruna tonen i landet och den blå tonen i havet, två färger som i stor utsträckning verkligen känner sig snabbt eleganta och använder många olika färger men skulle inte ha bländning och ögonvärk när man vill . Det är den största sporten genom tiderna, den plats varje design utvecklas på flera nivåer, som ett resultat av skaparen beror på vinkeln att göra ett försök att bra sporten varje dag för att passa omedelbart svaga söndags önskemål.

Deltagaren eller platsen kan också spela sporten, det är enkelt att hantera från varje vinkel, och sporten är okomplicerad. Konstruera slott med säkerhet och hjälp av en stark militär. Att njuta av tiden bör inte begränsas. Han kan spela slags förlita sig på deltagarens önskemål för användning. Topplistorna är ständigt uppdaterade med on-line assist för att matcha nyfikenheten att upptäcka sporten och låta alla veta deras resultat efter varje grad av spel.

Clash Quest: Crowd Clash & Gemini Survival

Clash Quest: Crowd Clash & Gemini Survival

Conflict Quest är en uppsättning tur-baserade förhindra videospel; tur-baserade kommer att komplettera varandra om avgörande, växande varandras energi att kämpa kollektivt. Deltagaren ska stadigt överföra sin militär till i förväg okända öar med värd shipwreck heroes. Denna grupp av individer kommer att förena tillsammans med din militär på slagfältet för att avbryta försvar och besegra legendariska chefer, aggressiva och onda pirater. Mål att släppa loss ikoniska trollformler som Log och Fireball! Vi måste upptäcka andra sätt att förkorta klyftan mellan oss och fienden, utnyttja intelligens en pacesetter att hålla sig borta från att förlora vitalitet; inte enbart detta hjälper oss att uppnå fördelen att förhindra ett antal sidor, det vinglar dem när de är oförutsägbara. Använd apps ute inom sporten för att förstöra dem, och stadigt spelare kommer att förstå den ön, förvandla ön till sin egen titel, bygga den, slutligen växer det.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir