Clash of Lords 2: Guild Castle

1.0.325

Developer
IGG.COM
Version
1.0.325
Updated
October 14, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
64M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Clash of Lords 2: Guild Castle

Clash of Lords 2: Guild Castle

Clash of Lords 2: Guild Castle 1.0.325 Snabb teknik videospel är metoder som utförs omedelbart. Kampen är fixad, det krånglar inte spelarna. Sfärisk-robin teknik videospel utförs i en sekvens av successiva faser. Spelare får de uppgifter som krävs av sporten i varje skede, beroende på vilken teknik som erbjuder dem. Denna anpassning är en annan attraktion platsen spelare måste läras ut ganska mycket för att vara full. Att säga expansionen av denna författare, det behövs för att säga två välkända teknik videospel som har gjort dem till en av många ledare på denna rekreation tillsammans med Supercell. Lords Cell och Citadel Conflict är början på IgG: s utveckling inom spelmarknaden. De växte enormt och utvecklas runt om i världen och etablerade sina arbetsplatser på helt olika kontinenter. Följaktligen växer servicenivån.

Ihärdigt med framgången med två utbredda videospel fortsatte IGG sin resa att erövra taktiska videospel med relaterade rekreationstitlar. Conflict of Lords: Guild Citadel föddes som en helt ny olika, det fortsätter att dra anhängare av sådana videospel, men behöver inte vara trött på sporten som byrån har njutit av i några år. Den primära lanseringen var utomordentligt lönsam, med tiotals miljoner nedladdningar, särskilt på Google Play, och även kanske extra på olika få webbplatser. Detta gjorde det möjligt för författaren att fortsätta producera den andra delen av sporten. Sporten kommer att vidta åtgärder för att förbättra och korrekt mindre buggar som fanns inom den föråldrade modellen, så det är oftast mycket stödjande. Faktiska tidsstrider kan hjältar ha samma förebyggande mode som de kan i en verklig kamp. Så sportens utveckling kan vara mycket snabb, det är lämpligt att aktivt hantera Hjältarnas talanger och kombinera dem med snabb precision. Takten i överfallet påverkar dessutom resultatet av sporten, som ett resultat av den stora stridsdimensionen, kan du knappast hantera alla färdiga instanser av alla hjältar. Detta kräver gemensam tillämpning. Trupphantering kan vara ett tufft tillvägagångssätt och kräver sätt att placera dem i säkra positioner.

Clash of Lords 2: Guild Castle

Clash of Lords 2: Guild Castle

Sporten ger många olika lägen i din fritid. Större än 10 PvE och PvP lägen skapa en hel del slagfält platsen roligt ingalunda slutar, det finns hela tiden uppdrag förberedda så att du kan full. Det är oerhört användbart att ha en bra vän i en så fullsatt och storskalig kamp. Så, sök efter dina dyra medarbetare att spela i samma kurs inom rekreation eller göra medarbetare. 3D-grafik, utvecklarens personliga IGG.COM den har ” una. Karaktärerna är utformade på ett annat sätt och detta ger nya färger som gör sporten extra distinkt än någonsin. Dessutom är ljudet effektivt polerat för att göra rörelsestadiet extra äkta. Gränssnittet introduceras utmärkt och gör det tydligt enklare för spelare att expertis.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir