City Island 4- Simulation Town: Expand the Skyline

3.1.2

Updated
February 25, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
83M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

City Island 4- Simulation Town: Expand the Skyline

City Island 4- Simulation Town: Expand the Skyline

City Island 4- Simulation Town: Expand the Skyline 3.1.2 Metropolis Island 4-Glowing Society är en cellulär rekreation förbättring företag främst baserat i Delft Nederland, nederländerna. Sedan integreringen med fritidsområdet har det glödande samhället levererat simuleringsvideospel som gör det möjligt för spelare att förstå sina mål att bygga en personlig metropol. Metropolis Island Collection videospel erhålls dessutom korrekt och stöds av spelare. Och nu är den senaste modellen av denna sekvens Metropolis Island 4. När du dessutom gillar simulerings videospel, spela en lätt rekreation och behöver dyka rakt in i en lugn atmosfär, är Metropolis Island 4 ett effektivt val.

Som SimCity BuildIT, han porträtteras som en borgmästare med skyldighet att göra och odla en storstad. Medan du först vara en del av sporten, tar systemet dig till en liten ö placerad inom himlen, och panorama är typ av orörda, med bara några små hem och tomma områden. Gå till utmaningen, bestäm förbättringsvägen och använd de pengar som systemet ursprungligen levererade och börja bygga de primära byggnaderna och förvandla denna plats till ett verkligt paradis. Först fanns det inte många individer på ön, så det är ett måste att börja bygga hem, bostadshus, vägar att rita folk. Efter att många individer har levt, överväga att öka händelsernas utrymme och avsikt att göra massiva byggnader, fritidsområden och bygga extra prydnadsbyggnader. Det kostar några stora pengar att bygga varje konstruktion. Ändå, efter en säker tidsram, varje utmaning förvandlas till värt för dig och hjälper dig kan ha mer pengar för att fortsätta bygga och växande stad.

City Island 4- Simulation Town: Expand the Skyline

City Island 4- Simulation Town: Expand the Skyline

För att konstruera en konstruktion, välj bara inköpskartsikonen på baksidan av skärmen. En lista över byggnader kan visas på displayen, och även du helt enkelt vill plocka ut den Konstruktion du behöver för att konstruera och välja utvecklingsplatsen för att slutföra. Ändå finns det tre anteckningar att ta itu med. Först, inledningsvis bara några byggnader har låsts upp, de flesta har låsts och även du inte kunde konstruera dem. De öppnar när du kanske har nästa steg.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir