Developer
ChaloApps
Version
2.5.05
Updated
September 22, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
160M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Chicken Gun

Chicken Gun

Chicken Gun 2.5.05 När du är angelägen om att ta bilder motion videospel, höna Gun är rätt alternativ. Denna sport kombinerar många utomordentligt distinkta rörelsekomponenter som bär deltagaren i huvudsak de mest spektakulära känslorna. Det är i huvudsak den mest nedladdade motion sport just nu, och dess attraktion har lockat många individer att hitch sporten. Detta hjälpte sporten att utveckla och uppnå en stark plats i just detta ögonblick spelmarknaden. Förutom obegränsade och intensiva matcher tar sportens nöje hela tiden första prioritet. Därefter är sporten hela tiden omtyckt och erhållen av alla kunder. När du är en cell gaming fanatiker, kommer du att kunna ‘ t missa denna sport. Varje sport har helt olika karaktärer och spännande frågor. När det gäller Hönspistolsporten kommer spelare sannolikt att bli förbryllade av sportens väpnade karaktär. Vapnet, som har en ta bilder motion sport, är faktiskt den primära och oumbärliga vapen av sporten. Spelare kommer sannolikt att levereras med en hel del flera typer av vapen, alla med sina egna egenskaper och egenskaper. På samma tid är anläggningen för varje vapen helt annorlunda. I varje skede kommer deltagaren sannolikt att få helt olika belöningar, tillsammans med vapen. Den övre omfattningen, desto bättre anläggning av vapen.

Den primära karaktären på denna sport är en höna. Det är en aldrig tidigare skådad höna. Dess form är söt och distinkt, det exciterar alla väldigt mycket. Det är också en intressant spotlight inom sporten. Vår främsta karaktär kommer att använda vapen för att bekämpa sina fiender. Det sista ordet målet i varje steg är att förstöra och vinna alla motståndare. Dina fiender och motståndare är på alla ställen, så att du hela tiden måste vara vaksam och koncentrera dig på framgångsrik. Karaktärerna och vapnen som presenteras på denna sport är särskiljande, i motsats till alla olika relaterade plattformar just nu. Därefter har vår sport blivit ett av de viktiga moderna

Chicken Gun

Chicken Gun

TV-spelen i rätt ögonblick. Skaffa nu och expertis sporten. Höna Gun motion sport har många alternativa sportlägen, och varje läge kommer sannolikt att vara ett särskilt svårt problem, vilket kräver spelare att ha överdriven förmåga att slå detta problem. Med Bo och diversifierade sportlägen, det kommer att hjälpa spelare helt enkelt välja utmaningar att gå bra med sin scen. Eleverna borde välja enkla sportlägen; målet är att låta dig snart vänja sig vid sporten. Så snart du har behärskat dina förmågor är det dags att byta till större problem sportlägen. Detta hjälper spelare att helt enkelt utveckla sina egna intervall, förutom att göra förändringen enklare och studera från kompetensen hos olika spelare.

I massor av sportlägen av sporten kommer vi att ge spelare de 2 hetaste sportlägena. Det primära sportläget är 5v5. I det här läget, spelare kommer att gå vidare till vänliga grupper att spela och tävla med varandra. Det andra sportläget står i motsats till alla. Detta är sannolikt en av de svåraste lägena i leksaken, och om du råkar korsa detta läge, spelare kommer att full och vinna alla uppdrag.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir