Developer
PROXIMA BETA
Version
1.12.54
Updated
September 16, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Chess Rush

Chess Rush

Chess Rush 1.12.54 Automatiserad schack är för närvarande några av de eftertraktade lägen för spelare över hela världen. Även om det har många olika varianter av många omtyckt karaktär tekniker. Så länge utgivare levererar en sport som använder sig av denna typ av gameplay, kommer de definitivt att vädja till många spelare över hela världen. Medan Dota Och League of Legends författare är för närvarande det bästa företräde bland spelare, många olika programföretag fortsätter att tävla i opposition till tid. Om du inte vet, äger Tencent en League of Legends, det betyder “Teamfight Ways” tillhör dem. Ändå har denna kinesiska språksportskribent all tid som behövs för att försöka sig själv, ovillig att vara beroende av tredje parts varor. Chess Rush är dess personliga datoriserade schackprodukt.

Med den långläckta informationen gjorde” Chess Rush ” slutligen sin stora debut den 3 juli 2019. När du ändå trög men inte har undersökt det, få sporten nu från vår hyperlänk och presentera din expertis . För spelarnas första expertis antar de att detta kan vara en produkt som kan investeras mycket snabbt och har möjlighet att konkurrera med alla videospel som äter i samma klass. Den 3D-grafik som den använder sig av är optimerade för att spela på alla omtyckta mobiltelefon arbetstekniker i dag. Med ett unikt hjältarsystem lockar sporten spelare på grund av sin taktiska anpassning. Det finns dessutom vissa variationer inom gameplay, design expertis och rytm av karaktärerna.

Chess Rush

Chess Rush

Det är främst känt som en teknik datoriserad konflikt sport, som är en teknik sport främst baserad på en datoriserad kamp mekanism. Spelare måste bygga en militär av tecken som levererar dem olika typer av befogenheter. När striden börjar, kommer dessa tecken rusa att använda sig av oavsett de har och kämpa varandra. Tecken kommer att maximera sin potential, men spelare bör även vara förnuftiga när man bygger en grupp. Till exempel, om en deltagare åtnjuter funktionen av en skytt, han måste skyddas och undvika strid för att ha möjlighet att göra skada utan att bli störd.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir