Developer
SQUARE ENIX Co.Ltd.
Version
1.1.2
Updated
November 18, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
28M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

CHAOS RINGS Ⅲ

CHAOS RINGS Ⅲ

CHAOS RINGS Ⅲ 1.1.2 Efter den ultimata Fantasy-samlingen har det funnits många videospel lanserade i hopp om att överträffa vad de äldste hade uppnått. Chaos Rings-samlingen är bland de få som kan göra det. Denna sport tillhör följande era, inte den tidigare eran som olika videospel. Den tredje av denna samling är specifikt bland de utför som har förvärvat i huvudsak det mest entusiastiska svaret från tittarna. Söndagen söndag kan vara mycket helt annorlunda från föregående, och nu cellmarknaden är bland de platser som många sport beslutsfattare koncentrerar sig på. Mycket som den tidigare, Chaos Rings III lanserades dessutom på cellplattformen för spelare till expertis.

Denna sport kan också vara den primära sporten på denna samling som ska placeras på PlayStation Vita-plattformen för spelare till expertis. Spelare kommer att expertis massor av spännande frågor när de kommer till sporten, från spelet till sportens historia. Alla är rigoröst investeras av den konstnärliga personalen att erbjuda spelare med den allra bästa expertis. Denna sport ger spelare rätt in i en fantasivärld; denna värld består av två frågor, överlägsen kompetens och myter. På denna värld levde individer inte enbart på jorden, de gick ytterligare, de kom hit för att utomjordingar skulle bo. Människor har uppfyllt sina önskningar att turnera till en utomjordisk värld att bo på en plats som deras förfäder inte på något sätt gjorde.

CHAOS RINGS Ⅲ

CHAOS RINGS Ⅲ

Sedan upptäckte individer i framtiden en udda planet som kallas Marmorblå; den här planeten hittades inte och uppträdde helt enkelt. Det finns många rykten om denna planet, som påminner om otaliga skatter och till och med mysterier som lockar många äventyrare. Nasca var en 16-årig pojke som bodde tillsammans med sin syster på Sierra Island, och hans far var en i var och en av dem. Men dessa önskningar är vanligtvis inte enkla att förstå, Nasca far dog medan på planeten blå marmor. År senare, i framtiden helt plötsligt, hade Nasca en udda dröm, under vilken en dam känd som han till Marmorblå för att hitta den. Så han bestämde sig för att åka dit och avslöja världens thriller som kallas Paradise, som damen talade om.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir