Chaos Battle League – PvP Action Game

3.0.1

Developer
Rogue Games Inc.
Version
3.0.1
Updated
June 30, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
53M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Chaos Battle League – PvP Action Game

Chaos Battle League - PvP Action Game

Chaos Battle League – PvP Action Game 3.0.1 De 2 välkända TV-spel talade om inom tekniken rekreation är kanske okända för någon: konflikt klaner och konflikt Royale av Supercell produktioner. Supercell videospel har hela tiden varit på toppen av favorit cellulära rekreation under en mycket lång tid. Liksom, på grund av det vitala intrycket av denna rekreation, är många videospel tänkt-på att ha fötts med en någorlunda bra uppföljning, och en viktig faktor jag vet är Chaos Warfare league . Sporten, medan jämförbar i mode till Conflict Of Royale, bygger på en helt ny uppsättning tecken med extra raffinerade karaktärsenheter. Jag hoppas att du kommer att älska chaos Battle League genom denna text.

Chaos Battle League-PvP Motion Sport är en metod rekreation som blandar just nu hetaste MOBA rekreation. Ditt jobb på denna rekreation är att bygga ett starkt imperium, invadera fästningen och plundra fiendens källor. Systemet ger alla typer av spelkort, alla med en unik potential. Spelare kan låsa upp spelkort medan framgångsrika eller efterbehandling uppgifter som krävs av systemet. På samma tid kan spelare höja sina spelkort för att förbättra sin karaktär.

Chaos Battle League – PvP Action Game

Chaos Battle League - PvP Action Game

Vid varje grad av sporten kommer kartan sannolikt att delas in i två övervägande områden, tillsammans med ditt personliga utrymme och din motståndares utrymme. De 2 länderna är relaterade till två broar. Ditt uppdrag är att försvara de tre tornen i din egendom medan förstöra fiendens torn. Varje strid varar 3 minuter och deltagaren kan bära 8 spelkort. Försök att hålla i den snabba tiden, överföra militären ordentligt, förstöra och vinna fiendens torn genom att attackera på varje sida av bron. Inom de tidiga faserna kan du helt enkelt vinna, men det är säkert inte så subjektivt. Fortsätt att förbättra dina spelkort för att förlänga din energi och skapa nya rekreationsmetoder som du har starkare motståndare. Varje gång du vinner, kommer du att belönas med några värdefulla spelkort.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir