Developer
VOODOO
Version
1.8.10
Updated
September 24, 2021
Requirements
7.0 and up
Size
84M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Castle Raid!

Castle Raid!

Castle Raid! 1.8.10 Om du är en trogen fan av skytten stil som blandar rörelse, bör du inte förbise Hitman Sniper, som har varit en brännande rekreation för sent, båda . Inom rekreation du ‘ ll renovera till en expert prickskytt för att förstöra fienden. Sporten har många engagerande alternativ och är ofta uppgraderas, lovar att förse spelare nya och spännande upplevelser. Låt mig avslöja spelet av denna rekreation utöver dess extraordinära fördelar! Hitman Sniper är en rörelse shooter stil som produceras och lanseras över hela världen av SQUARE ENIX. Det är ett mycket välkänt rekreationsföretag som lanserade en fascinerande pusselrekreation, Hitman Go, och med denna framgång lanserade utvecklaren en annan rekreation med kamp och intelligens. Det är Hitman Snipe. Med enbart 9k, du kan få sporten och använda den bekvämt. Du kan få läget om du vill spela det helt gratis. Inom rekreation, du är omarbetad rakt in i en spion 47, en expert mördare vars process är att spionera, i hemlighet döda fiender, och du vill försvara dina framtidsutsikter säkert. Du kommer att få helt olika uppgifter, så du vill tänka två gånger för varje process och välja de obligatoriska vapen, och hela tiden notera alla åtgärder av fienden, för att inte förstöras. Inom rekreation, större än 150 massiva och små uppdrag och helt olika kontrakt kommer sannolikt att levereras för att hjälpa spelare har gott om expertis och kan skapa utmaningar för sig själva att övervinna alla dessa uppdrag. När du kämpar, kan du utföra mördande uppdrag, tyst följa dem att hålla sig borta från att ses av teman. Du behöver inte förstöra mål som inte är särskilt efterfrågade av dig som ett resultat av att döda dem kommer inte att hjälpa, det kommer helt enkelt att ta extra tid.

Om du full de tilldelade uppdrag, får du många ovärderliga presenter och bonusar för uppgradering och köpa extra fashionabla kamp redskap och vapen. Dessutom, om du utför alla uppgifter på rätt sätt och förstöra alla brottslingar, din rang kan även stiga inom världsrankingen. Sportgrafik är fastidiously utformade för att se målet mest exakt och syfte förmodligen den mest exakt. Om du är en del av sporten, det finns bara ett mord och döda fiender uppdrag att vakta framtidsutsikter, och sporten dessutom erbjuder dig tre helt olika rekreation lägen att besluta om rätt läge och expertis. Det primära är rekreationsläge för skyttar. Om du är nybörjare är det bäst att välja Montenegro-läge, vilket är det bästa läget. Om du uppnår nästa steg, kommer du att låsa upp Dying Valley och mål. Det här är två problemområden som du måste övervinna inom rekreationen om du vill betygsätta överdriven på leaderboarden. Det andra läget är Armory. Det är en rekreation läge som tillåter dig att förbättra vapen för att förlänga huvudskada och köpa många nya verkar göra vapen extra härlig.

Castle Raid!

Castle Raid!

Varje vapen inom rekreation är en sniper vapen men kan ha helt olika alternativ och möjligheter som påminner om Coyote, Adagio, Aria. Du kan välja vilket vapen som är lämpligt på ditt uppdrag. För att effektivt förstöra fienden, du vill planera och strategier på lämpligt sätt för att följa och mörda, eftersom fienderna är mycket energisk; om du ignorerar och förlorar ledningen, de utvecklas till bete för fienden. Om du upptäcker ett mål är ditt uppdrag att syftet och dra kvitt, men tidigare än du skjuter, måste du dessutom beräkna yttre komponenter som påminner om warhead route, wind pace, jordens gravitation. Du kan besegra fienden snabbt. När du njuter av sporten, måste du välja en super plats i ett försök att överföra lätt utan att göra ett ljud för fienden att upptäcka, som ett resultat av bör du överföra på lämpligt sätt, plikten förvandlas till allt mer besvärande. Sannolikheten för seger av med förmågan att observera skarpt är utomordentligt överdriven.I grund och botten är det en fascinerande rekreation för många som älskar sniper fånga. Sharp 3D-gränssnitt, levande ljud, gör dig upphetsad medan du njuter av videospel. Förutom, sporten är mer och mer att vara aktuell och kontinuerligt förbättra innehållet materialet i sporten med många utmärkta alternativ som hjälper dig att få extra trevliga upplevelser medan du njuter av videospel.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir