Developer
PocApp Studios
Version
3.2.1
Updated
September 27, 2021
Requirements
4.2 and up
Size
125M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Castle Cats – Idle Hero RPG

Castle Cats - Idle Hero RPG

Castle Cats – Idle Hero RPG 3.2.1 Om du råkar vara en katt älskare, Citadel Cats-Idle hjälte RPG är det rätta alternativet att komma in i en värld av distinkta katter. Dessa katter har alla övernaturliga krafter och kan arbeta tillsammans med dig. Dessutom, i själva verket, varje deltagare kommer att älska att samla dessa katter i sin egen personal och övervinna helt olika tuffa matcher. Spektakulära matcher kommer hela tiden att fungera i massor av stunder eller tillfällen som du inte skulle kunna missa.

Om du börjar uppleva Citadel cats, kommer du faktiskt att bli imponerad av vad det ger till karaktärerna från dess grafik. Grafiken på denna rekreation är fantastisk och spektakulär för deltagaren genom expertis. På liknande tid har karaktären på denna rekreation i slutändan söta former som du inte skulle kunna ignorera, vilket är en katt. Särskilt, varje karaktär är en unik typ av katt med oktober komponenter för att matcha fantasy aspekten.

Castle Cats – Idle Hero RPG

Castle Cats - Idle Hero RPG

Det kommer att observera händelsen av dessa tecken och har säkra resultat. I början av sporten kan du välja utseendet på en personlighet som heter Guild Chief. När ditt stadium kommer att öka kommer några spännande problem att komma till denna karaktär. Det kan till och med finnas många komponenter Du kan välja för att ge denna karaktär ett kraftfullt utseende och steg för steg strategi olika tecken. Så snart valet är fullt börjar du återgå till mekaniken i denna rekreation.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir