Caravan War: Kingdom of Conquest

3.0.3

Developer
HIKER GAMES
Version
3.0.3
Updated
July 29, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
170M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Caravan War: Kingdom of Conquest

Caravan War: Kingdom of Conquest

Caravan War: Kingdom of Conquest 3.0.3 Vill du ha nån slags taktisk sport? Vill du bygga dig ett robust Imperium? Vill du expertis intensiva och uppvärmda möten, förutom nöje men nöje, mellan konvojen och banditerna för att skydda dina sändningar och imperier? Kommer till husvagn kamp för att få glädje av varje stressfria stunder och en fantastisk expertis på denna utomordentligt speciella sport inom medeltiden !

Caravan Struggle är en ren Vietnamesisk sport imponerad av historien om den indiska Silk Highway. En gata som förbinder öst till väst. Caravan Struggle ger en ny expertis för att bygga och växa syndikat, en cell sport som i en medeltida fantasi miljö som blandar administration och sätt. Inom sporten kommer deltagaren att leda och typ syndikatet för att bygga sitt imperium. Du kommer att förbättra unionens förmåga, bära större transporter, gå extra och öka inkomsten. Dessutom, för att säkerställa att transporter för att lyckas i deras ställe, bör vakten vara hälsosam, förberedd för banditer som bakhåll på kvällen på rutten. Och om du är säker inom energin i din Legion, kommer du att kunna attackera olika arméer att försöka lyckan, få extra objekt, kontanter och inkomst för att stärka och utveckla din handel. Extra mycket effektiv.

Caravan War: Kingdom of Conquest

Caravan War: Kingdom of Conquest

Caravan kamp har många alternativ. In-sport gameplay kan vara en blandning av administrationsaspekter-användbar resurs tillväxt och torn skydd sätt. Du kan eventuellt bygga ditt imperium från det primära hemmet till skaparna först, och det extra du förbättrar, desto extra mycket effektiva blir objekten till. Starkare att kämpa. De 2 huvudsakliga typer av källor inom sporten är guld och juveler, som dessutom har en effekt på din utveckling. Guld är i huvudsak den mest primära enheten så att du kan göra allt i husvagn kamp, medan värdefulla stenar dessutom förhindra tid genom att avsluta dem tidigare.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir