Car Simulator OG

2.61

Developer
Oppana Games
Version
2.61
Updated
July 28, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
81M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Car Simulator OG

Car Simulator OG

Car Simulator OG 2.61 Oppana videospel är en ganska välkänd brittisk stil av videospel i bilsimulering. Det finns cirka 50 videospel lanserade på Google Play, och massor av har laddats ner hundratusentals tillfällen. I det, Automotive Simulator OG är sannolikt en av de mest lönsamma videospel som är större än 10 miljoner individer har laddat ner till sin maskin för att spela. Denna framgång är enkel att klargöra som ett resultat av sina videospel är alltid på sitt bästa med nya fordon och utmärkta alternativ.

Automotive Simulator OG påstås vara ett rekreationsvärde tittar på grund av sin grafiska design. Så fort du tar hjulet och tar de primära stegen, uppfattar du snart känslan av en individ som kör en bil. Sporten ger dig förmodligen den mest verkliga snygga fantasifulla och förutseende medan tillåter spelare att köra inom cockpit plats. Alla bitar framåt är uppenbara, och styrenheten är vetenskapligt visad, liknande den inre utformningen av en verklig bil. Dessutom kan du ändra betraktningsvinkeln när du går till platser som vill ha bredare betraktningsvinkel för enkel hantering. Generellt har sporten en säker flexibilitet och erbjuder den perfekta kompetensen för spelare. När bilen bryter lite eller det är lämpligt att gå av bussen för någon anledning, nu kan du dessutom hantera din karaktärs rörelse vid första utseendet.

Stad inom rekreation kan vara en levande plats när det gäller att få gamers övervägande. Medan grafiken är extra begränsad än förmodligen den mest kända blockbuster, möter sporten ändå ett fullständigt 3D-sammanhang. Om du promenerar med hjälp av de livliga gatorna, kommer du verkligen att känna dig som du bor i en modern och trångt storstad. Olika fordon överföring, i allmänhet även polisen. En öppen karta med många platser du kan resa och upptäcka är verkligen en extremt lönsam finansiering från Oppana videospel.

Något extra detaljer om sportens tillväxtkurs, “automotive Simulator OG” har ett särskilt många och rika bilsystem som kan uppmuntra beundran. När du följer, du kommer att se större än 50 mediasorter att välja mellan. Deltagaren har 3 sätt att få en bil att spela inom rekreation, gratis, vid en minskning eller genom att handla för bil från galleriet. I vilket fall som helst, de instrument du kan ha är värde uppskattning. Så sporten ger dig alla typer av anpassningssystem. Efter att ha njutit under en tid, kommer du att ha en säker summa pengar. Bär sedan ditt “husdjur” till lagringen för att återställa och förbättra.

Car Simulator OG

Car Simulator OG

Just här bör du köpa nya element för att byta föråldrade och föråldrade element. Många sorter av auto element kan organiseras, besläktad med hjul, motorenheter och bilfärger och chassi topp. Det är ett måste för att anpassa bilen för att påpeka din typ så att individer kommer att erkänna dig direkt medan du deltar i on-line uppdrag. Men inom rekreation, spelare måste köra fastidiously att hålla sig borta från en kollision och skada den älskade bil. Dessutom är det inte en racing rekreation, så för dem som överför för snabbt, polisen kommer att arrestera dig och straffa dig. Se upp och fyll i de givna uppgifterna.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir