Car Mechanic Simulator 21: repair & tune cars

2.1.28

Developer
Digital Melody Games
Version
2.1.28
Updated
September 29, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
156M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Car Mechanic Simulator 21: repair & tune cars

Car Mechanic Simulator 21: repair & tune cars

Car Mechanic Simulator 21: repair & tune cars 2.1.28 Automobile Mechanic Simulator är en sport baserad mestadels på vad du behöver. Det är en ardour att tävla och reparera saker du vill reparera. Fascinerande. En digital värld av din personliga skapelse, och denna sport kommer att förmedla dig fascinerande och uppseendeväckande uppgifter. En värld som ger dig många nya upplevelser. Du föredrar att dyka in i sportvärlden du har skapat. Det är faktiskt trevligt. Låt oss avslöja de uppseendeväckande problem som denna sport ger! Vi har nu utformat spektakulära och komplexa 3D-byggnader för att erbjuda spelare nya känslor och nöje. Från de minsta detaljerna kommer du att märka sanningen som sporten ger dig. Det finns dessutom fordon med grundläggande tendenser i kombination med tempo racing. Det ger dig den sannaste känslan du ingalunda förväntas. Återställ instrument som är lämpliga för detaljerad konstruktion av fordonen sätts in i en modern metod. Vad är extra, levande färger och 3-D ritning stammar ger dig en obeskrivlig känsla. Du kan vara som en extremt skicklig racer.

På tävlingsbanan, kommer du inte hålla sig borta från föremål som kan rosta eller skada bilen. Därefter har vi skapat en digital värld som kan hjälpa dig att lösa dessa problem. Du kan vara den som kommer att reparera de fordon du personliga, göra dem kunniga race automotive och göra din racing resa extra uppmärksamhet-gripande och engagerande. Du kan också måla färger som du helt enkelt gillar och matcha dina bilar. Det kommer att bli en ras bil med förmodligen den mest unika och revolutionerande färgomfång. Dessutom kan du bredda dina återställningsleverantörer, göra det enklare så att du kan tjäna extra digitala pengar och förbättra ditt stadium till efterföljande steg. Det är faktiskt trevligt, du är angelägen om racing, skicklig bilåterställning i själva livet, du vill expertis utomordentligt spännande och spännande stunder. Låt bilmekaniker Simulator göra det för dig. En sportapp baserad mestadels på deltagarens måste skapa en livlig och spännande sportvärld. Du är faktiskt angelägen om verkliga bilproduktioner, så låt den här sporten göra det för dig. Vi kommer vanligtvis att ersätta de senaste och optimerade elementen och skapa element med många särskiljande slag och uppgifter. Dessutom,

Car Mechanic Simulator 21: repair & tune cars

Car Mechanic Simulator 21: repair & tune cars

Det var trevligt framför alla förväntningar. Du behöver inte oroa dig för att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa de fordon du vill köpa, som ett resultat av denna sport kommer att tjäna pengar med dig, återställa bilåterställningsleverantörer av dig själv. Skapar nya och revolutionerande objekt. Var inte orolig för att det inte kommer att finnas tillräckligt med reservdelar till dina reparationer, oroa dig inte om det som ett resultat av denna sport app kommer att presentera all utrustning du vill ha. Detta kan hjälpa oss att utforma den typ av ras bil du vill bygga.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir