Call of Duty®: Mobile – SEASON 8: 2ND ANNIVERSARY

1.0.28

Developer
Activision Publishing Inc.
Version
1.0.28
Updated
September 21, 2021
Requirements
4.3 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Call of Duty®: Mobile – SEASON 8: 2ND ANNIVERSARY

Call of Duty®: Mobile - SEASON 8: 2ND ANNIVERSARY

Call of Duty®: Mobile – SEASON 8: 2ND ANNIVERSARY 1.0.28 En FPS rekreation med många alternativa rekreationslägen kallas namnet på skyldighet: Cell kommer i slutändan att tilltala ivrig spelare. Du kommer att expertis helt olika lägen och vapen med spännande alternativ. I oktober hade nya vapen, en helt ny karta och nya lägen lagts till att spelare inte kunde ignorera. På grund av detta faktum spelare kommer definitivt att ta sig tid att känna till mekanik och vapen i varje helt annan match.

Spelare kommer att interagera i respektingivande strider i en mycket imponerande utformad värld av namn skyldighet: Cell som alla kommer att älska. Du kommer att spendera tid att uppleva handledningsgraden inuti denna rekreation och förstå mekaniken. I oktober försöker du vänja dig vid standardkontrollerna för en FPS-rekreation, och detta ska vara ett element som påverkar din expertis och leder till varje match. Många mycket effektiva fiender är redo för dig.

Den primära graden Du expertis är att delta i en match med olika spelare i ett läge som kallas Workforce Deathmatch. Varje arbetskraft kan ha en säker mängd spelare, och inträde till sporten är helt snabb. På samma tid är syftet med detta läge helt begripligt och verkar tidigare än deltagarens ögon när de går in i sporten, vilket är att försöka besegra fienden för att förverkliga det obligatoriska betyget. I olika fraser vinner den som dödar förmodligen flest fiender.

Call of Duty®: Mobile – SEASON 8: 2ND ANNIVERSARY

Call of Duty®: Mobile - SEASON 8: 2ND ANNIVERSARY

Annat än det första läget ovan, kommer du faktiskt inte att kunna ignorera det motsatta helt spektakulära rekreationslägen inuti denna rekreation. Varje läge har distinkta alternativ den plats du tar dig tid att expertis eller ändra läget för en helt ny expertis. På samma tid, olika gameplay i namn av skyldighet: cellular är bara inte fast i något avseende, och i allmänhet med varje ny ersättning, nya spännande lägen kommer att verka.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir