Developer
IGG.COM
Version
1.4.2
Updated
January 7, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
67M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Brave Conquest

Brave Conquest

Brave Conquest 1.4.2 IGG är en organisation som forskar och utvecklar videospel på två plattformar, internet och cellulära. Hittills är cellulära videospel IgG: s främsta varor, motsvarande Lords Cell, Fort Conflict, Kingdoms Cell, Conflict of Lords, Battle Cell, deck Heroes, Gods Battle On-line och Galaxy On-line. … IGG fokuserar på analys av taktiska videospel som kan vara enkelt och engagerande. IGG dessutom inte för länge sedan lanserade en annan teknik sport: modig erövring . Ungefär som olika videospel, modig erövring är helt gratis, kunder kan få det gratis.

Modig erövring är redo i ett legendariskt rike platsen förmodligen de mest effektiva krigarna är födda av blod och härd. Sedan historiska instanser, har ditt rike förvandlas till välkända för sina ovanliga källor av guld och diamanter. Detta lockade ögat av angränsande riken. De har invaderat ditt rike tidigare och dessa risker har inte på något sätt upphört. Som chef för herraväldet är det viktigt att skydda ditt rike och göra det förmodligen det mest effektiva riket.

Brave Conquest

Brave Conquest

Så fort de går in i sporten börjar spelare med att bygga åtgärder, användbar resursadministration och militära styrkor. För det första måste spelare bygga bostadsområden för invånare. Efter en tid, kan det finnas allt fler invånare i riket, och spelare kan tilldela dem till dig att utföra olika uppgifter, motsvarande att samla en hel del källor och samarbeta inom byggnaden loppet av. Därefter vill deltagaren lyfta en militär för att skydda sitt territorium från fiender som behöver invadera ditt rike och ta värdesaker. För att rekrytera troopers måste spelare konstruera kaserner som liknar armémodeller: kavalleri, bågskyttar, gladiatorer eller Dragon coaching läger. I det är drakar bra defensiva modeller att vara försiktiga med.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir