Blade&Soul: Revolution

3.00.036.1

Developer
Netmarble
Version
3.00.036.1
Updated
September 13, 2021
Requirements
6.0 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Blade&Soul: Revolution

Blade&Soul: Revolution

Blade&Soul: Revolution 3.00.036.1 Bara nyligen, videospel med MOBA mode eller Battle Royale har setts av många med sin nya och mer hållbara gameplay mode. Och om du dyker in i världen, är det inte en plats att ha roligt, du ser verkliga strider. Som Blade and Soul Revolution ändå behålla sin mode, sporten fortsätter samma sport som tidigare än . Deltagaren spenderade mycket tid på att utforska den magiska världen, som kombinerades med den traditionella och historiska världen. Netmarble har uppnått underbara resultat genom att föra alla essensen av MMORPG till Blade & Soul Revolution och den cellulära plattformen.

Precis nyligen, Blad och Soul Revolution spela demo på cellulär hela G-Star 2017 och presterar mycket effektivt när man arbetar enkelt. På grund av detta förvärvade den en hel del konstruktiva förslag från anhängare som deltog i sporten. Om du inte kan delta i nuet, kommer du att kunna ändå titta på videospelningen, så många individer kan helt enkelt ladda standarden på sporten. Det är en bra sport att sträva efter. Detta verkar vara en relativt enkel sport att spela, men författaren är utomordentligt trevlig med spelarna. Du kommer att kunna se att missionssystemet är ungefär som den välkända Lineage 2 Revolution sport med Mission assistant, Autorun och automatiserad kamp. Tillsammans med det många talangsystemet är de effektivt utformade och raffinerade och kan blandas sömlöst för att skapa härliga blandningar. Efter att ha använt den tidigare talangen trycker du på den efterföljande talangen och ser framåt på den.

Blade&Soul: Revolution

Blade&Soul: Revolution

Tillfälle 30v30 verkar ganska fascinerande att observera när denna kamp kommer att hända, olika spelare berörda är typ av massiv, så mycket som 60 individer. Du kommer att kunna växa för att vara en hjälte under striden och göra alla motståndare vågar möta så mycket som honom. Även de svaga kommer inte att överleva en sekund på detta blodiga slagfält. På grund av detta faktum, för att kunna vara robust tillräckligt för att ta itu med motståndaren, det är viktigt utrusta dig själv med många prylar och framför allt förstå din sport expertis. G-Star 2017 demo rankade dessutom honom bland de många 10 smartaste spelarna.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir