Black Border: Border Patrol Simulator Game

1.0.89

Developer
Bitzooma Game Studio
Version
1.0.89
Updated
October 14, 2021
Requirements
6.0 and up
Size
72M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Black Border: Border Patrol Simulator Game

Black Border: Border Patrol Simulator Game

Black Border: Border Patrol Simulator Game 1.0.89 Slaget är bland de bästa tragedierna som mänskligheten har skicklig i sitt historiska förflutna. Hittills förekommer många krig ändå för många orsaker. Modland är inte ur konkurrenterna spiral båda. Många alternativa styrkor har uppstått, vilket medför att denna nation ska delas in i många komponenter. Black Border: Border Simulator rekreation sker i ett så fint sammanhang.

Modland har påverkats av många olika krafter. Nationen är uppdelad i komponenter och det finns fasta konflikter. Men 1996 undertecknades en fredsuppgörelse, och nationen delades in i separata områden, jämförbara med Artaguana, Bost, Partakna… ledarna för dessa områden försöker hela tiden provocera aggression med grannar med avsikt att utveckla sitt territorium. Men under fredsfördragets påverkan kan de inte fritt samordna militären för att uppträda så aggressivt som de brukade. Spiondelar placerade i grannländerna är de primära mäklare att förstöra allt från insidan. Spelare kommer att spela funktionen av en verklig gränspatrull officer inom verksamheten att kontrollera allt tidigare än att tillåta en individ att passera gränsen. Huvudsakligen är det en ganska enkel aktivitet, men det kan vara katastrofalt om du tillåter en terrorist eller spion att komma in i ditt territorium. Normalt kommer deras aktivitet sannolikt att upptäcka ett tillvägagångssätt för att döda din chef. Och i själva verket kommer du definitivt att förlora honom. Så ta trevliga försiktighetsåtgärder, kontrollera allt de bär. Det är när du placerar dina detektiv förmågor, syn och dom.

Black Border: Border Patrol Simulator Game

Black Border: Border Patrol Simulator Game

Svart gräns förskott kommer sannolikt att vara snabb och regelbunden. Först kommer någon In utanför dörren. De är porträtterade som en mycket mörk skugga utan någon annan manifestation. Sedan kan de regelbundet avslöja sig så att du kan se ansiktet, outfit och bestämma. Därefter kommer dessa individer att upptäcka många problem, jämförbara med identifiering och objekt som de vill gå över gränsen.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir