Developer
505 Games Srl
Version
5.4
Updated
September 4, 2018
Requirements
4.1 and up
Size
77M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Battle Islands

Battle Islands

Battle Islands 5.4 505 Video games Srl är en sport utvecklare med ett antal tv-spel tillsammans med Pärlor av slaget – Match 3 RPG, Slaget Öar: Befälhavare, Portal Riddare, Chimpact Squash, Chimpact 2 Hushåll Träd, Bygga En Björn Bear Valley. För inte så länge sedan lanserade 505 Video games Srl en tekniksport som kallas Battle Islands under Teknikklassen tillsammans med rollspel , ett helt nytt alternativ för många som behöver upptäcka sporten som kan förändra vinden.

1942, söder om Stilla havet, en tropisk ö utlöste fientliga styrkor i opposition till världen. Ditt uppdrag är att förena dina kompisar bekämpa fienden. Demon Blaze alternativ i huvudsak den mest primära sporten i tekniken stil, med spelare huvud en vald militär i opposition till en hård fiende inom de ockuperade områdena. Du måste ha tillämpliga sätt att ha möjlighet att inom kort förstöra alla fiender och skära tillbaka så mycket skada som potential. Spelare spelar positionen för modiga krigare och lagkamrater på sin resa för att söka fred på jorden. Du kommer att träffa nya lagkamrater och vinna. Ordna dina trupper i enlighet med varje medlems styrkor och lojalitet. På ön, måste du ta del av säkerheten i lägret, eftersom fienden kan angripa dig från alla håll. Konstruera dina baracker så att fienden inte kan förstöras.

Battle Islands ger dig många avancerade alternativ som du vill fortsätta. Jeepar, stridsvagnar, helikoptrar och även stridsflygplan kan levereras till ditt läger. Gör det mesta av alla tillgängliga tillgångar för att inom kort rädda din ö. Förbered din militär avsevärt, förbättra dina trupper och träna professionellt. Var inte rädd för att stjäla vapen eller måltider från fienden, som ett resultat av att de kommer att hjälpa den besvärliga livstid din ö.

Battle Islands

Battle Islands

Visa att dina lagkamrater verkligen känner värderas och lyckligt lottade att vara i din kamp besättning. Presentera fienden att du är en bra chef och aldrig helt enkelt besegrad. Sporten är utformad i faktisk tid för att göra deltagaren verkligen känner sig mest bekväm. Använd din energi och förmåga för att ingen behöver ta tronen. Facility wrestle är hela tiden i huvudsak den mest intensiva och spännande. Sporten levererar Spelare med ranking, låt oss kämpa för bästa rang. Sporten har kopplingar till en mängd olika sociala nätverk för att ordna och gå kollektivt för att undvika att slösa kamp framgång, ha en bra tid. Sporten är nu tillgänglig utan kostnad för smartphones med nya uppdateringar som matchar varje maskin.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir