Baldur’s Gate II

2.5.16.6

Developer
Beamdog
Version
2.5.16.6
Updated
June 28, 2018
Requirements
3.0 and up
Size
16M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Baldur’s Gate II

Baldur's Gate II

Baldur’s Gate II 2.5.16.6 Baldur ‘ s Gate II Enhanced Version är en riktigt lockande teknik rekreation för cellulära kunder. Du har blivit kidnappad och låst i en fängelsehåla av Trollkarlen från Irenicus; du måste upptäcka en metod ut, upptäcka den och hämnas de som har skadat dig. Inom kort få denna spännande rekreation till din dator för att expertis känslan av fängsla och dra nytta av den andra av flykten från fängelsehålan genom att besegra fienden som skadar dig.

Det är en tablettoptimerad rekreation, så vi förespråkar inte att delta i videospel på telefoner med skärmstorlekar under 7 tum. Och en annan viktig vara medveten om är att vår rekreation inte stöds för prylar som arbetar Chrome OS. I princip story main så mycket som den scen du vittnar, du kidnappas av trollkarlen Irenicus och låst i en fängelsehåla; hans fästning är så intakt att ingen kan motstå och förhindra. Du väljer att avgå eller stiga upp och sluta din fångna mörka framtid; Vi uppmuntrar dig att omfamna din monstruösa natur och stiga till den högsta. En resa har faktiskt börjat inom rekreation; en helt ny karaktär skapas på denna rollspel rekreation.

Baldur’s Gate II

Baldur's Gate II

Bhaals tron, en marknadsföringskampanj som varar mer än 60 timmar och spänner över många viktiga element, är en resa gjord i Tethyr för att lyckas i gudarnas herravälde på grund av den mystiska historien om Bhaalspawn. En extra enastående resa är det primära av de Fallna, den plats du hjälpa Rasaad och Solar Själ Munk upptäcka fred och sätta ihop dem för att planera hämnd. Inom den sista resan, Black Pits II, kommer du arrestera dem som har skadat dig och råda dem att återvända till rätt väg och ingalunda göra ont en gång till.
Google Play

What's new

2.5.16.6

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir