Assassin’s Creed Identity

2.8.3_007

Developer
Ubisoft Entertainment
Version
2.8.3_007
Updated
November 7, 2018
Requirements
4.1 and up
Size
69M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Assassin’s Creed Identity

Assassin's Creed Identity

Assassin’s Creed Identity 2.8.3_007 Murderer ‘ s Creed är en stor samling med videospel, berättelser och filmer för att presentera individer nya idéer om mördaren stil. Förutom, franchisen täcker helt olika generationer av mördare och har gått via många alternativa århundraden med en upptagen historiska förflutna. Mest spektakulära är hans förmåga att förmedla historien vid varje inträde, hela tiden tar spelare igen till sin förfader tidigare via fashionabla maskiner. Denna text kommer att introducera Murderer ‘ s Creed Identification, en post i samlingen tillägnad cellulära plattformar . Spelare kommer att Expertis den allra bästa känslan av att vara en mördare, eftersom alla alternativ och gameplay ändå ärvs från tidigare videospel.

Sättet att förmedla planen för mördarens Creed-samling är att använda sig av speciella maskiner för att återuppleva historiska minnen som sparats inom huvudpersonens förfäders DNA. Det var dessutom en av många frågor som gjorde samlingen så i stil, eftersom det bröt alla fundament och gav ett betydande och nytt rutnät av tillfällen. Vad som är spektakulärt är att identifieringens historia smälter mellan nu och tidigare, ständigt förändrar allt och ger spelarna den allra bästa känslan av att vara en mördare. Dessutom kommer historien att kåpa många alternativa lag, och var och en av dem kan ha uppmärksammande historiska berättelser, och sporten kommer att byta dem till deltagaren med särskilda instrument.

Assassin’s Creed Identity

Assassin's Creed Identity

Motivet samlingen är så i stil är den spektakulära öppen värld gameplay vid varje inträde. I identifiering, spelare kommer att återvända till den medeltida intervall i Italien, platsen stater och krig händer dag för dag; även kusliga och extremt effektiva planer är konstruerade dag för dag. Allt utförs ur en mördares synvinkel, och han är deltagaren som bestämmer allt och justeringar alla onda avsikter från staten. Gameplay skapar ständigt många önskvärda och dramatiska delar för spelare att njuta av, hela tiden ger spelare nya överraskningar om innehållet material och historia. Deltagaren kan till och med strategiera storskaliga tecken och döda dem direkt för plikten.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir